Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Slovenië

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Slovenië

Wilt u graag een mooie reis naar Slovenië maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Ongerept Slovenië is een ideale vakantiebestemming voor avontuurlijke families

Ondanks dat Slovenië een klein land is krijgt uw gezin hier een ontzettend goed beeld hoe afwisselend de bestemming is. Eerst rijdt u door heuvellandschappen en passeert u de hoofdstad Ljubljana. Daarna rijdt u door naar Bled. Dit is de meest bekende locatie van Slovenië en tevens toegangspoort tot de Sloveense Alpen. De komende dagen kunt u de ruige natuurgebieden van de Sloveense Alpen gaan verkennen. Uiteraard is er in Bled zelf al voldoende te ondernemen. Denk aan een boottocht op het meer, bezoek aan het kasteel, mooie uitzichtpunten en de rodelbaan. Iets verder rijden ligt Lake Bohinj, wat werkelijk prachtig is op bezoek de bekende Soca River valley. Al enthousiast? Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Slovenië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Zeer veilig
  • Gezinsvriendelijke accommodaties
  • Prachtige en autoloze hoofdstad
  • Veel stoere activiteiten
  • Prachtige natuur
  • Korte reisafstanden
Lees meer blogs

Reisblogs Slovenië

Lees meer blogs

Contactverzoek Slovenië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Slovenië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Slovenië

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder