Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Zweden

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Zweden

Wilt u graag een mooie reis naar Zweden maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Ontdek avontuurlijk Zweden met kinderen

Van de buurlanden Denemarken en Noorwegen, is Zweden het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land is enorm uitgestrekt en elke regio heeft iets unieks te bieden met zijn ongerepte natuur en spectaculaire landschappen. Naast de prachtige natuur staat Zweden ook wel bekend om de stuga’s, de houten huisjes die zo kenmerkend zijn voor het land, en haar wildlife niet vergeten. Wist u dat in Zweden de laatste wildernissen van Europa te vinden zijn? Daar is niet de mens, maar de natuur nog de baas. Wie weet ontmoet u tijdens uw reis wel de koning van het woud, de eland. Een ding is zeker, rust zult u ervaren in Zweden met de stilte die de natuur met zich meebrengt. De honderden rivieren, een kustlijn van zo’n 3.000 kilometer, ongeveer 100.000 meren, de uitgestrekte bossen en ruige bergen maken Zweden de perfecte bestemming voor vele outdoor activiteiten.  Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Zweden. U kunt ook de inspiratiepagina’s van onze overige bestemmingen in Scandinavië bekijken.

Wij geven dit cijfer voor
  • Adembenemde natuur
  • Veel activiteiten
  • Zeer kindvriendelijke musea
  • Bijzondere verblijven
  • Korte reisafstand
  • Geen tijdsverschil
  • Ultieme familiebestemming
Lees meer blogs

Reisblogs Zweden

Lees meer blogs

Contactverzoek Zweden

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Zweden reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Zweden

Bekijk alle reizen

Download Zweden reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Zweden allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder