Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

April: Boek nu last-minute uw rondreis voor komende zomer

Nieuwsbrief: 12-04-2018

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Boek nu last-minute uw rondreis voor komende zomer

Heeft u uw vakantie voor aankomende zomer nog niet geboekt? Twijfelt u nog over de bestemming of vindt u het lastig de wensen van uw gezin samen te brengen in één reis? Wij denken graag met u mee. Op dit moment raken de vluchten en hotels snel vol maar Travelnauts zou Travelnauts niet zijn als wij niet nog een aantal mooie reizen beschikbaar hadden.

Oost Canada: Walvissen, watervallen en overweldigende natuur

Het sleutelwoord in Canada is Avontuur met een hoofdletter A! Een rondreis door overweldigende natuur waarbij u op één dag zowel beren als walvissen kunt spotten en waarbij ruige berggebieden, prachtige steden en wereldberoemde watervallen met elkaar worden afgewisseld; dat vindt u alleen in Oost-Canada. Vraag nu een reisvoorstel bij ons aan en beoordeel zelf of uw gezin het avontuur aandurft! Wij garanderen… u ziet niet alleen de highlights van Oost-Canada, maar nog nèt een beetje meer!

Bekijk onze bijzondere familiereizen in Canada.

Last-minute naar Amerika!

Of het nu gaat om een avontuurlijke camperreis, een geweldige roadtrip langs alle canyons, een stedentrip naar New York of een strandvakantie naar Florida: Amerika is zeer populair deze zomer! Gelukkig is er nog volop beschikbaarheid op de vluchten en in de hotels. En er zijn ook nog genoeg campers vrij! Altijd al het Yosemite National Park, de Grand Canyon, Las Vegas of de filmsterren in Hollywood willen zien? Dan is dit uw kans. Boek last-minute een reis naar Amerika en ontdek de USA met uw kinderen!

Bekijk al onze familiereizen in Amerika.

Zuid-Afrika: Krugerpark, panoramaroute en safari’s

Ontdek het ongerepte Zuid-Afrika en ga op zoek naar de Big Five! De prachtige natuur langs de Panoramaroute en natuurlijk het Kruger National Park; het zit allemaal in deze veelzijdige reis. Bovendien hebben we prachtige lodges op deze route voor u geselecteerd. Wildlife, watervallen, weidse vergezichten en prachtige natuur; ontdek Zuid-Afrika met uw gezin en ga op avontuur!

Bekijk onze bijzondere familiereizen in Zuid-Afrika.

Win een reis naar Thailand!

Om ons 10-jarig bestaan te vieren, geven wij een geheel verzorgde rondreis naar Thailand weg voor 2 volwassenen en 2 kinderen in de Nederlandse herfstvakantie!
Deelname aan de actie is eenvoudig: vul de Thailand quiz in op onze website. Beantwoord alle vragen en verdien zo veel mogelijk punten. Heeft u alle vragen goed? Dan maakt u kans op deze 10-daagse reis!
Tip: vrijwel alle antwoorden zijn te vinden op onze Thailand pagina.
Klik hier voor de actievoorwaarden.

Foto van de maand: Maart

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in maart was deze foto van de familie Stigter in Sri Lanka: “Het was fenomenaal en alles is bijzonder goed gegaan. We hebben een fantastische tijd gehad. Het is een veilig en leuk land om met kinderen te doen. We zijn wel eens van de gebaande paden afgeweken en dat ging prima. Alle mensen zijn vriendelijk, dienstbaar en gastvrij”.

 

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.