Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Bijzondere vakanties voor uw gezin

Nieuwsbrief: 09-06-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Zoekt u inspiratie voor een vakantie voor uw gezin? Kijkt u even mee; we hebben weer een aantal leuke suggesties, waaronder onze nieuwe familierondreis naar Alaska, een must voor iedere natuurliefhebber! Wij verzorgen graag de droomreis voor uw gezin, met de ideale route bomvol leuke activiteiten en geweldige familiehotels. Al onze reizen worden op maat en naar de specifieke wensen van uw gezin uitgewerkt.

Alaska: de échte wildernis

Natuurliefhebbers opgelet! In Alaska, de meest noordelijke en grootste staat van Amerika, bent u ver verwijderd van de drukte. Een rondreis door deze uitgestrekte staat betekent een kennismaking met een groot aantal gletsjers, een bezoek aan Amerika’s hoogste bergtoppen en prachtige fjorden. Daarnaast beschikt Alaska over één van de laatste wildernissen ter wereld, waardoor er mogelijkheden zijn om verschillende dieren te spotten, waaronder grizzlyberen of orka’s. Is uw gezin klaar voor deze onvergetelijke natuurervaring?

Bekijk deze bijzondere reis.

De mooiste plekjes van West-Maleisië

Of u nu een ervaren wereldreiziger bent of voor de eerste keer naar een ver land op vakantie gaat; Maleisië is een uitstekende gezinsbestemming. U start de rondreis in het levendige Kuala Lumpur, daarna reist u naar Taman Negara, waar uw gezin volop mogelijkheden heeft om de ongerepte jungle te verkennen. In de Cameron Highlands vindt u uitgestrekte theeplantages en via een aantal minder bekende plekjes reist u naar de oostkust. Hier eindigt de reis op een prachtig eiland voor de kust, waar uw kinderen heerlijk kunnen snorkelen. Neem contact met ons op voor een advies op maat voor uw gezin.

Bekijk deze bijzondere reis.

Traditioneel Japan

Japan kent eeuwenoude tradities én is hypermodern; dit maakt het land ook zo bijzonder. Tijdens deze tweeweekse reis bezoekt in rustig reistempo de hippe stad Tokyo, komt u langs authentieke dorpjes in de Japanse Alpen en sluit u af met de culturele stad Kyoto. Geisha’s, kastelen, tempels en rijstvelden omgeven door berglandschap zijn een kleine greep uit wat uw gezin te wachten staat. Kortom: een ideale reis voor een eerste kennismaking met het Land van de Rijzende Zon en haar eeuwenoude tradities. Neem contact met ons op voor een advies op maat voor uw gezin.

Bekijk deze bijzondere reis.


<

Foto van de maand: Mei

Elke week weer ontvangen wij van onze reizigers de mooiste foto’s vanuit alle hoeken van de wereld. Van Nieuw-Zeeland tot Argentinië, van China tot Madagaskar en van Amerika tot Namibië. Een aantal foto’s ziet u ook terug op onze Facebookpagina.

De foto met de meest likes en reacties in mei was deze foto van onze reisspecialisten Rianne en Wendy. De foto is gemaakt tijdens hun avontuur door het groene Suriname!