Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Deze zomer naar Costa Rica of Thailand?

Nieuwsbrief: 26-05-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Costa Rica en Thailand zijn twee echte familie-bestemmingen; prachtige natuur, wilde dieren, mooie stranden, goede voorzieningen, hotels met zwembad en aan leuke activiteiten geen gebrek. Kijkt u even mee, wij hebben een aantal mooie reizen voor u uitgezocht:

Costa Rica: Op ontdekkingstocht

Tijdens deze reis heeft u alle tijd om veel te zien van het prachtige Costa Rica. Natuurlijk bezoekt u de hoogtepunten zoals Arenal, Tortuguero en Monte Verde, maar daarnaast ook wat minder bekende plekken zoals San Gerardo de Dota en Dominical. Een leuke combinatie van jungletochten, vulkanen beklimmen, slingeren door de boomtoppen van het regenwoud, prachtige nationale parken bezoeken en als afsluiter een paar dagen relaxen aan de Pacifische kust. Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden.

Bekijk deze bijzondere reis.

Combinatiereis Panama en Costa Rica

Met Panama en Costa Rica ziet u zo veel moois van Midden-Amerika! Begin in Panama City, met de prachtige oude stad, de indrukken de skyline en natuurlijk het Panama-kanaal. Via Boquette, waar u zeldzame vogels en vlinder spot in de jungle, gaat u naar de parelwitte stranden van de eilandengroep Bocas del Toro. Vervolgens gaat u de grens over naar Costa Rica, waar u geniet van een ontspannen Caribisch sfeertje en een jungle avontuur in het Tortuguero Nationaal Park. Een prachtige combinatiereis waarbij u in 3 weken veel ziet, in een rustig en ontspannen tempo.

Bekijk deze bijzondere reis.

Thailand: Bangkok, wilde dieren en strand

Wat is er nu leuker dan in een drijvend hotel te slapen, olifanten te wassen en op witte zandstranden te spelen? Niets toch! Met deze reis kan het! U begint in Bangkok, met haar tempels, drijvende markten en heerlijke street food. Vervolgens reist u naar de beroemde ‘Bridge on the River Kwai’, waar u slaap in een drijvend hotel in de jungle. Via Elephant Hills – waar u zelf olifanten wast en door de jungle vaart – gaat u naar Krabi en rest u niets meer dan relaxen met kinderen op prachtige stranden hier. Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden.

Bekijk deze bijzondere reis.

Reis met een glimlach in Thailand

Heeft u de tijd en wilt u er zeker van zijn dat u alle hoogtepunten van Thailand ontdekt? Dan is deze reis absoluut iets voor u. U start uw reis in het bruisende Bangkok en bezoekt de beroemde ‘Bridge on the River Kwai’. Vervolgens reist u naar het noorden waar u een aantal dagen cultuur kunt opsnuiven in Chiang Mai. Ook bezoekt u het Khao Sok Nationaal Park waar u verblijft in luxe tenten in de jungle; uw uitvalsbasis om te kanoën, wandelen en zwemmen. Op Koh Samui waant u zich in een paradijs en kunt u bijkomen van alle mooie indrukken van de afgelopen dagen.

Bekijk deze bijzondere reis.