De Florida Keys met de kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Bezienswaardigheden van de Florida Keys

De leukste tips voor de Florida Keys met de kinderen

De Top 4 van deze week staat in het teken van de Caribische sferen op de Florida Keys. Deze eilandjes worden door middel van 42 bruggen verbonden met het vaste land. Naast de verschillende eilanden is er genoeg te beleven om deze lange rit nóg leuker te maken. We zetten de 4 leukste voor u op een rij.

1. Snorkelen in het John Pennekamp Coral Reef State Park (Key Largo)

Het Pennekamp Coral Reef State Park was het eerste onderwaterpark van Amerika. U kunt hier tijdens het duiken en snorkelen genieten van de schitterende koraalriffen en de standbeelden die hier op de bodem van de zee staan! U kunt ook met een boot met glazen bodem een rondvaart maken. Zonder nat te worden gaat u dan op zoek naar schildpadden en barracuda’s!

2. Tarpons voeren bij Robbie’s Marina (Islamorada)

Op diverse plekken op Islamorada kunt u tarpons voeren. Een aanrader is Robbie’s Marina waar u een emmertje met visjes kunt kopen zodat de kinderen de tarpons kunnen voeren. De ‘silver kings’ springen regelmatig omhoog om de visjes uit de handen eten. De hongerige pelikanen kijken vanaf een afstand toe om te kijken of er toevallig een visje voor hen bij zit. Een erg leuke ervaring en een mooie plek voor een stop onderweg.

3. Wandelen over de Old Seven Mile Bridge (Marathon)

De Old Seven Mile Bridge is ’s werelds langste visserspier en loopt parallel aan de Overseas Highway. In het begin van de 20e eeuw werd er vier jaar lang aan de brug gewerkt om de bouw te voltooien. Een gedeelte werd in 1935 verwoest door een orkaan, maar de brug is grotendeels intact gebleven. De Old Seven Mile Bridge verbond de eilanden vanaf Marathon tot Duck Key met het vaste land, zoals de Overseas Highway dat nu doet.

4. Per watervliegtuig naar Dry Tortugas National Park (Key West)

Ruim 100 km. ten westen van Key West ligt een van de minst bezochte nationale parken van de Verenigde Staten; Dry Tortugas National Park. Het park bestaat uit 7 kleine eilanden met daaromheen zandbanken waardoor het water ondiep, warm en helder is. Dit nationale park kan enkel bezocht worden per privé-boot of per watervliegtuig. Bezoek Fort Jefferson, geniet van het onderwaterleven of van de enorme diversiteit aan vogels.

Altijd al een rondreis door Florida willen maken? Bekijk ons aanbod in Amerika en vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan.

Volg Travelnauts op Facebook en Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook en volg ons op Instagram.