Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Waarom verblijven in een Private Game Reserve

Verblijven in een private game reserve is een fantastische ervaring die u zeker niet mag missen tijdens een reis naar Zuid-Afrika. Waarom? Dat leest u hier!

Wat is een Private Game Reserve

Een private game reserve is een privé reservaat aan de rand of in de nabijheid van een nationaal safaripark. Deze reservaten zijn niet onder beheer van de staat, maar zijn eigendom van particulieren. Bezoekers mogen hier niet zomaar zelf rond rijden in hun eigen huurauto. De enige manier om zo’n reservaat te bezoeken is door in de lodge van het reservaat te verblijven en vanuit de lodge mee te gaan op Game Drives.

Waarom verblijven in een Private Game Reserve

Wat een verblijf in een Private Game Reserve zo bijzonder maakt, is de safaribeleving. In een Private Game Reserve zijn de safari’s met een ranger in een 4×4 auto inclusief. Doordat het reservaat alleen toegankelijk is voor mensen die in de lodge verblijven, is het rustig wat betreft bezoekers. Verder mag de ranger door de bush ‘off-road’ rijden, waardoor u dichterbij de dieren kunt komen. Vandaar dat de safari altijd veel completer en en een hele ervaring is in een Private Game Reserve.

Wilt u een Private Game Reserve bezoeken in Zuid-Afrika? Bekijk hier onze reizen.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.