Partners

Je gunt je kind toch de wereld!

Partners

Travelnauts kan de volgende diensten via onze partners voor u verzorgen

Schiphol taxi via snelnaarschiphol.nl
Zij verzorgen uw betrouwbare taxivervoer van en naar Schiphol vanuit het gehele land. Wij zullen de kosten op uw verzoek vrijblijvend doorgeven.  De voordelen:

Hoe gaat het met kinderstoeltjes?
Volgens de taxiwet zijn er geen kinderstoeltjes verplicht in een taxi. Op de achterbank van een taxi hoeven kinderen geen kinderzitje te gebruiken. Kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen moeten wel gebruik maken van de gordels, voor zover beschikbaar. Kinderen jonger dan 3 jaar mogen in een taxi los op de achterbank zitten. Als er geen gordels in de taxi aanwezig zijn, mogen alle passagiers, zowel volwassenen als kinderen, los op de achterbank zitten.
Voorin een taxi moeten kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen de gordel gebruiken en kinderen kleiner dan 1,35 meter een goedgekeurd kinderzitje. Als er geen gordels in een taxi aanwezig zijn, mogen kinderen kleiner dan 1,35 meter niet voorin zitten, terwijl kinderen groter dan 1,35 meter en volwassenen in dat geval los voorin mogen zitten.

Verzekeringen via Allianz
Gaat u altijd goed verzekerd op reis? Travelnauts werkt samen met Allianz, voor zowel uw reis- als annuleringsverzekering. Travelnauts biedt prima premie’s, zonder risico’.

Thuisvaccinatie
Travelnauts werkt samen met Thuisvaccinatie.nl, een gerenommeerde organisatie met 1 belangrijk voordeel: u kunt de inentingen in uw eigen huiselijke omgeving ondergaan. Dat betekent geen wachttijden, geen stress en vooral de zekerheid en vertrouwdheid van thuis.
Thuisvaccinatie.nl is een landelijk werkend vaccinatiecentrum. Ze vaccineren aan huis of op locatie. U wordt buiten kantooruren aan huis bezocht door een van de professionele medewerkers. Als u een afspraak wilt maken voor een vaccinatie of advies, laat het ons dan weten. Wij zorgen ervoor dat de afspraak op het door u gewenste tijdstip wordt gemaakt. Meestal worden de vaccinaties volledig vergoed. U kunt hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar raadplegen.