Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Top 4: Attracties in Orlando, Florida

Orlando is dé bestemming als het gaat om vertier voor het hele gezien. Het staat bol van de verschillende themaparken en de aller leukste attracties. In deze top 4 delen we de attracties die u zeker niet mag overslaan tijdens een bezoek aan Orlando!

1. Manta (SeaWorld)

De ‘Manta’ attractie opende zijn deuren in mei 2009 en is sindsdien geliefd onder bezoekers van SeaWorld Orlando. In deze ‘vliegende’ achtbaan hangt u letterlijk onder de baan. Na het instappen worden de voeten naar achter en omhoog getrokken zodat u als waren op de buik ligt. De mantarog vormige trein maakt verschillende loopings en behaalt een snelheid van zo’n 90 km/h en raast langs het opspattende water.

2. Avatar Flight of Passage (Disney’s Animal Kingdom)

Sinds de opening in mei 2017 neemt deze vliegende 3D simulator u mee naar de wereld van Pandora. In een ruim 4,5 uur durende rit komt u langs verschillende scenes uit de film. De 3D effecten zijn zo mooi, dat het bijna lijkt alsof u ín de film bent gestapt.

3. Frozen Ever After (Disney’s Epcot)

Zijn uw kinderen gek op de Frozen film? Dan mag deze attractie uit 2016 niet overgeslagen worden. Met een boot vaart u in 5 minuten langs verschillende scenes die samen een nieuwe verhaal vormen. De effecten van de personages zijn bijna niet van het echt te onderscheiden.

4. Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure (Universal Studio’s, Island of Adventure)

Op de openingsdag van deze attracties (13 Juni 2019) stond er een wachtrij van maar liefst 10 uur! Het weergeeft goed hoe men uit keek naar deze nieuwe attractie. Stap aan boord op de motor of in de zijspan van Hagrid die u meeneemt op een fantastisch avontuur door het Verboden Bos. Het is de nieuwste en langste achtbaan van Florida en zeker 1 die u niet mag missen.

Ook samen met de kinderen naar dit prachtige land? Bekijk hier alle Amerika familiereizen.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.