Bijzondere verblijven met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

De meest bijzondere verblijven met kinderen

1. Knight Inlet Lodge, Canada

De Knight Inlet Lodge ligt midden in de natuur en is dan ook alleen te bereiken per watervliegtuig. U vliegt naar deze drijvende lodge, gelegen in één van de laatste echte stukken wildernis ter wereld is. De natuur is hier ongerept; regenwoud, diepe fjorden en volop wildlife. De Knight Inlet Lodge is kleinschalig en biedt plaats aan maximaal 30 gasten. U gaat hier verschillende keren met de ranger op pad om bijvoorbeeld per boot vanaf het water de grizzly beren te spotten! Een unieke locatie en unieke ervaring! Een ‘must’ in uw Canada-reis.

2. Elephant Hills, Thailand

Kom oog in oog te staan met de Aziatische olifant en ervaar hoe deze bijzondere dieren leven in Elephant Hills! U verblijft in een luxe safaritent met heerlijke bedden, verlichting en zelfs een eigen badkamer. Luxe in de jungle! Ook is het mogelijk om in een drijvende tent op het water te slapen! Maak met de rangers een wandeling door de  jungle, een kanotocht over de Sok rivier en – hoogtepunt voor velen –  het olifantenkamp van Elephant Hills. Hier heeft u uitgebreid de kans om kennis te maken met de bijzondere Aziatische olifant. Een ranger vertelt u alles over de dieren en u mag ze zelf eten geven en wassen.

3. Sossus Dune Lodge, Namibië

Overnachten in de woestijn in Namibië! Deze bijzondere lodge in de Sossusvlei bestaat uit 23 ‘desert chalets’ die van alle gemakken zijn voorzien. De chalets zijn op een verantwoorde manier gebouwd van steen, hout en canvas als een klein Afrikaans dorpje. Sta versteld van het prachtige uitzicht dat u heeft vanaf uw eigen veranda! Bovendien kunt u vanuit deze lodge de prachtige zonsopkomst en -ondergang in de Sossusvlei zien. Misschien ziet u zelfs wilde dieren lopen..

4. Rose Gums Wilderness Retreat, Australië

Bij de Rose Gums Wilderness Retreat verblijft u in een heuse boomhut in het tropisch regenwoud! Geniet in een luxe boomhut van het uitzicht over de Atherton Tablelands! De luxe boomhutten zijn op palen gebouwd en van alle gemakken voorzien. Zo is er een bubbelbad met prachtig uitzicht. Vanaf uw eigen boomhut loopt u zo het prachtige regenwoud in. Er zijn verschillende wandelroutes door de natuur; spot de vele vogels, de kleine kangoeroe en het vogelbekdier.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?

‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.