Top 4: Indrukwekkende bestemmingen voor natuurliefhebbers

Je gunt je kind toch de wereld!

Deze vier bestemmingen zijn totaal verschillend, maar hebben allemaal iets gemeen; de indrukwekkende natuur is een zevende hemel voor natuurliefhebbers!

1. IJsland

IJsland… Na slechts 3 uur vliegen bent u in een compleet andere wereld. U belandt van het ene natuurlijke hoogtepunt in het andere. IJsland is het land van adembenemende watervallen, geisers, warmwaterbaden, vulkanen en meren met ijsschotsen. En met een beetje geluk spot u het noorderlicht; uiteraard één van IJsland’s hoogtepunten!

Wordt u geroepen door de ruige natuur van IJsland? Bekijkt u hier onze IJsland pagina!

2. Costa Rica

Een bezoek aan een schildpaddenstrand, boottochtjes door de jungle, vulkanen bekijken, op zoek naar apen, luiaards en merkwaardige vogels, slingeren door de boomtoppen van het regenwoud, prachtige nationale parken bezoeken en als afsluiter een paar dagen relaxen aan de Pacifische kust. Dat is wat u te wachten staat wanneer u een bezoek brengt aan Costa Rica! Meer natuur en vooral avontuur kunt u zich bijna niet wensen.

Wilt u een reis maken naar Costa Rica? Bekijkt u hier onze Costa Rica pagina!

3. Canada

Vanwege de prachtige nationale parken, de beroemde rockies met besneeuwde bergtoppen, kraakheldere meren en natuurlijk niet te vergeten het wildlife is Canada dé place to be voor natuurliefhebbers. Canada is het land van de beren, waar u in verschillende parken met een ranger op pad kunt gaan om ze te spotten. Ook kunt u hier de bijzondere walvismigratie aanschouwen op Vancouver Island en met een beetje geluk komt u zelfs orka’s tegen!

Bent u klaar voor het avontuur? Neem snel een kijkje op onze Canada pagina!

4. Australië

Australië heeft, mede dankzij de enorme omvang, een enorme verscheidenheid aan natuur te bieden. Van de tropische regenwouden in het noordoosten, tot de de grillige westkust en de uitgestrekte woestijnen in de outback. Rijdt de verwonderlijke Great Ocean Road, breng een bezoek aan de vele nationale parken, ga walvissen spotten of juist lekker relaxen op de lange uitgestrekte stranden; Australië, houdt u maanden zoet!

Wilt u een reis maken naar Australië en de prachtige natuur ontdekken? Neem snel een kijkje op onze Australië pagina.