Leukste bezienswaardigheden in Bangkok met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

De leukste dingen om te doen met kinderen in Bangkok

Benieuwd naar wat te doen in Bangkok en omgeving? Op zoek naar een café/restaurant in Bangkok waar ook de kinderen zich helemaal thuis voelen? En eigenlijk niet meer weg willen? Bangkok heeft een aantal leuke themacafés die absoluut een bezoek waard zijn met kinderen. Travelnauts heeft de leukste themacafés uit Bangkok in Thailand voor u op een rijtje gezet:

 

Unicorn Café

Een café helemaal in het thema van eenhoorns? Jazeker! Het is inmiddels een van de populairste plekjes in Bangkok. Stap binnen in een mierzoet roze gekleurd café waar werkelijk alles om de eenhoorn draait. Bestel een pastelkleurig drankje en trek een eenhoorn ‘onesie’ aan, leuk voor op de foto!

U vindt het Unicorn Café hier.

Mermaid Castle Café

Houdt uw dochter van zeemeerminnen? Duik dan het Mermaid Castle Café in. Trek een zeemeerminnen-vin aan en geniet van deze ‘onderwater wereld’. Zelfs de drankjes en cupcakes zijn helemaal in thema en er is een leuke Mermaid shop.

U vindt het Mermaid Castle Café hier.

Robot Hajime Restaurant

Voor jongens (en stoere meiden!) is er het Robot Hajime Restaurant. Het is het eerste Japanse restaurant in Thailand waar je bediend wordt door robots. De mechanische ober is gekleed in een hippe samurai-outfit en doet bovendien een dansje!

U vindt het Robot Restaurant Hajime hier.

Hello Kitty House Café

Sinds de introductie van Hello Kitty (1974) is het een ongekend succes. In Bangkok is een echt Hello Kitty House Café, helemaal in stijl van Hello Kitty. Bestel een ‘Pink Cheesy Toast’ met een Hello Kitty Milk Shake, doe mee met activiteiten en neem een kijkje in de souvenirshop.

U vindt het Hello Kitty House Café hier.

Onze familireis naar Bangkok

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Wilt u ook op reis met de kinderen naar Bangkok? Bekijk al onze familiereizen naar Bangkok. Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen? ‘Like’ ons dan op Facebook, volg ons op Instagram of schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.