Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Thailand – Leukste tips voor kinderen

Wilt u weten wat de leukste tips zin voor kinderen in Thailand? Lees dan de tips van onze reisexperts:

Reisspecialist Liesbeth:

Fietsen door Bangkok
Het leuke van deze fietstocht is dat u niet in de stad fiets maar juist met de boot de rivier oversteekt en u in een rustig gebied kunt fietsen. U vergeet als het ware dat u in Bangkok bent.

Zwemmen en snorkelen bij Koh Phi Phi
In de omgeving van de Phi Phi eilanden zijn zoveel mooie excursies te doen, zo kunt u naar Phi Leh Lagoon, een enorm ‘zwembad’ omringd door kliffen waar u kunt zwemmen en snorkelen.

Kanoën in Khao Sok
Wij verbleven in Khao Lak en hebben een excursie geboekt naar Khao Sok National Park. We werden opgehaald bij ons hotel en reden naar het nationale park, waar we een prachtige kanotocht hebben gedaan.

Reisspecialist Jessica:

Waarschijnlijk gaan mijn collega’s het ook zeggen, maar ik vind echt dat fietsen niet mag ontbreken bij een reis door Thailand. Naast dat het natuurlijk een ontzettend Nederlands iets is heb je alle tijd om de omgeving te bekijken op uw tempo. Hoewel iedereen wil fietsen in Bangkok, vind ik ook dat we het fietsen in Chiang Mai niet mogen vergeten, de omgeving is zo mooi, u zult er geen spijt van krijgen.

Leuke cafés bezoeken in Bangkok. Thailand kent ook vele leuke en grappige eet gelegenheden. Dit is echt een aanrader met kinderen, maar heel stiekem vinden volwassenen het ook fantastisch. We hebben hier al eens een leuke blog over geschreven: Top 4 Themacafés in Bangkok.

Snorkelen is iets wat niet mag ontbreken waar u ook in Thailand de kust bezoekt. De onderwaterwereld kan echt zo mooi zijn en dat is iets wat niet mag ontbreken tijdens de reis.

Tuk Tuk rijden is iets wat u gedaan moet hebben met het gezin. Het hoeft niet te dienen voor een tour, maar om van A naar B te gaan. Het maakt niet uit, de ervaring in zo’n tuk tuk is al een beleving op zich.

Reisspecialist Suus:

Voor de oudere kids (met zwemdiploma); Overnacht op een vlot op de River Kwai. Een geweldige belevenis voor het hele gezin, geen eleketriciteit en geen wifi (oke, voor maar twee nachtjes), midden in de jungle wakker worden en vanaf je eigen vlot in een kano springen of gewoon bommetjes maken in de rivier.

Voor de jongere kids (boven de vier); Altijd al eens een olifant willen voeren of wassen? In het waanzinnig mooie Khao Sok National Park ligt een pareltje van een verblijf, Elephant Hills. Voor kinderen boven de vier het ultieme avontuur. Los van de onvergetelijke ontmoeting met de olifanten, het zelf fruit snijden en voeren staat de kids een spannende kano tocht te wachten op een rivier met kleine stroomversnellingen en ook een wandeling de jungle in, op zoek naar dieren! Echt een magische plek om nieuwe herinneringen te maken met je gezin.

Ook samen met de kinderen naar dit prachtige land? Bekijk hier alle Thailand familiereizen.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de mooiste familiereizen? Schrijf u dan in voor onze nieuwbrief.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.

    

Of maak meteen een afspraak met een reisspecialist!