Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333
SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen
Kristiansand

Gezocht: foto’s van gezinnen in Europa!

Afgelopen zomer hebben wij Europa aan ons aanbod toegevoegd en we kunnen niet wachten om u de mooiste plekjes van ons eigen continent te laten zien! Ook op onze website, in onze nieuwsbrief en op social media willen we zoveel mogelijk mensen enthousiasmeren.
 
Zoals u van ons gewend bent willen we daarbij ook foto’s van gezinnen op reis tonen. Die laten namelijk zien hoe een bestemming écht is. Kunt u ons daarbij helpen?
 
Heeft u foto’s van reizen door Europa, waarop uw gezin of een van uw kinderen te zien is? En vindt u het leuk om die op o.a. onze website terug te zien? En wilt u andere gezinnen ook inspireren om Europa te gaan ontdekken? Dan ontvangen we graag uw foto’s! Als bedankje verloten we onder alle inzendingen drie keer het boek Van Terschelling tot Timboektoe – 25x met je kind op avontuur.

Hoe doet u mee?

 1. Verzamel de leukste foto’s van uw reizen door Europa waar uw gezin en/of kinderen opstaan. U ziet verderop op deze pagina van welke bestemmingen we foto’s zoeken. 
 2. Geef uw uitgekozen foto’s een beschrijvende naam, bijvoorbeeld Geirangerfjord_Noorwegen.jpg. Zo weten wij wat er op de foto’s te zien is. 
 3. Stuur de foto’s naar reisinspiratie@travelnauts.nl (o.v.v. reisfoto’s). Zijn het meerdere of zware foto’s? Gebruik dan WeTransfer om de foto’s naar ons toe te sturen. 

Wanneer u de foto’s voor dinsdag 1 december instuurt, maakt u automatisch kans op het boek ‘Van Terschelling tot Timboektoe’. 

Door het insturen van de foto’s gaat u ermee akkoord dat deze foto’s gebruikt kunnen worden in uitingen van Travelnauts. Denk hierbij aan onze website, nieuwsbrieven of op social media.

De bestemmingen

Voor deze bestemmingen zijn wij nog op zoek naar mooie foto’s van gezinnen op reis:

 • Fins Lapland
 • Georgië
 • Griekenland (Peloponnesos, Lefkas, Syros, Tinos en Andros)
 • Ierland
 • IJsland
 • Italië (Campania, Puglia, Calabria en Sicilië)
 • Kroatië
 • Montenegro
 • Noorwegen
 • Portugal (Azoren & Noord-Portugal)
 • Noord-Spanje (o.a. Baskenland)
 • Zweden

Win: Van Terschelling tot Timboektoe

Wanneer u uw foto’s voor dinsdag 1 december met ons deelt, maakt u kans op het boek ‘Van Terschelling tot Timboektoe – 25x met je kind op avontuur’. De auteurs bundelden hierin hun reisbelevenissen samen met die van negentien andere reislustige gezinnen. Wat er o.a. voorbij komt? Van rijden met de bakfiets door Kopenhagen tot wildkamperen tussen de Big Five in Botswana en van relaxte strandvakanties tot spectaculaire roadtrips en jungletochten. Dit boek biedt volop inspiratie, praktische tips, handige reisroutes en tot de verbeelding sprekende anekdotes. We verloten er drie onder alle inzendingen!

Bent u zelf nieuwsgierig naar Europa?

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwe bestemmingen binnen Europa? Of droomt u er misschien wel van om volgend jaar zelf een fantastische reis door Europa met de kinderen maken? Bekijk dan onze bestemmingen en laat u inspireren!

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.