020 52 89 333
Voorstel aanvragen

Deel uw tofste reisherinnering in een video of verhaal!

Travelnauts bestaat 15 jaar en in die 15 jaar hebben duizenden gezinnen een mooie reis met ons beleefd. Dat zijn heel veel waanzinnige reiservaringen bij elkaar. Wij zouden het super leuk vinden als u, jullie mooiste familiereis avonturen, met ons wilt delen. Dan kunnen we samen nog meer reizende gezinnen inspireren om ook zo’n bijzondere reis met kinderen te gaan maken. En u maakt ook nog eens kans op 1 van de 15 leuke prijzen!

Schrijf een inspirerend reisverhaal van jullie belevenissen op reis met de kids óf stuur een leuke video van uw gezin op een Travelnauts familiereis. Misschien ziet u uw eigen video of verhaal dan binnenkort terug op onze website, in de nieuwsbrief of op onze socials. Hoe leuk is dat?

Als bedankje verloten we onder alle inzendingen 15 hele leuke prijzen.

Hoe doet u mee?

Reisverhaal
– Schrijf een leuk verhaal over jullie familiereis met Travelnauts van maximaal 1200 woorden en geeft het een passende titel.
– Stuur uw verhaal uiterlijk 31 januari 2023 naar reisinspiratie@travelnauts.nl o.v.v. Reisverhaalwedstrijd.

Reisvideo
– Geef uw uitgekozen video een beschrijvende naam, bijvoorbeeld familiereis West-Amerika. Zo weten wij wat er op de film te zien is.
– Stuur de video uiterlijk 31 januari 2023 via WeTransfer naar reisinspiratie@travelnauts.nl (o.v.v. Reisvideowedstrijd).

Deelname
Door het insturen van de reisvideo en/of het reisverhaal gaat u ermee akkoord dat deze gebruikt kunnen worden in uitingen van Travelnauts. Denk hierbij aan onze website, nieuwsbrieven of op social media.

Wilt u een alvast wat inspiratie op doen voor een volgend avontuur? Of droom gewoon lekker weg bij het lezen van de blogs over familiereizen naar verre oorden, de leukste reizen voor natuurliefhebbers of de beste bestemmingen om met de kids wandelend te verkennen. Welke bestemming u ook kiest uit ons aanbod, onze gezinsreizenexperts passen de reis aan op uw reiswensen.

Blijf op de hoogte van de leukste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven

Wilt u reisinspiratie ontvangen en geen enkele tip van onze experts missen?

Meld u dan nu aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.