Sponsoring

Je gunt je kind toch de wereld!

Sponsoring

Travelnauts is trotse sponsor van Make-A-Wish Nederland, Stichting Babyspullen en NederlandCares.

Make-A-Wish Nederland in het kort
Make-A-Wish Nederland, voorheen ‘Stichting Doe Een Wens’, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte. Om de wensen van deze kinderen te vervullen, steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan. Achter elke wensvervulling staat een team van professionele vrijwilligers dat zorgvuldig alle stappen in het proces begeleidt en volgt. Elke wensvervulling is 100% maatwerk en het uitgangspunt is altijd de fantasie van het kind zelf. Iedere wens wordt omgezet in een onvergetelijke ervaring die op korte én op lange termijn een enorm effect heeft. Niet alleen voor het kind maar ook voor het gezin.

Waarom sponsort Travelnauts Make-A-Wish Nederland?
Make-A-Wish Nederland krijgt geen subsidie van de overheid en is dus geheel afhankelijk van giften van bedrijven en particulieren. Travelnauts vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen zodat meer wensen kunnen uitkomen en deze kinderen weer kunnen ervaren hoe het is om kind te zijn.

Wat betekent dit?
Travelnauts doneert van iedere boeking € 10,- aan Make-A-Wish Nederland. Maar we doen nog meer. Travelnauts is sinds 2013 namelijk de trotse organisator van verre reizen voor Make-A-Wish. We organiseerden al een aantal onvergetelijke reizen voor kinderen met een bijzondere wens en blijven dat ook in de toekomst doen.

Wat kunt u nog meer doen?
U kunt ook donateur worden van Make-A-Wish Nederland en er voor zorgen dat de liefste wensen van deze kinderen in vervulling kunnen gaan. U bepaalt zelf het bedrag voor uw maandelijkse gift. Kijk voor meer informatie op: www.makeawishnederland.org

Stichting Babyspullen in het kort
Stichting Babyspullen verzamelt landelijk gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten verstrekken wij via diverse instanties gratis aan (aanstaande) ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben. Waarom wij dat doen? Omdat in Nederland 1 op de 9 kinderen opgroeit in armoede. In grote steden is dat zelfs 1 op de 4 kinderen… Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start!

Waarom sponsort Travelnauts Stichting Babyspullen?
Travelnauts doneert een bedrag en dankzij deze bijdrage is de stichting in staat nog meer kinderen die in armoede geboren worden een goede start te geven.

Wat kunt u nog meer doen?
Steun Stichting Babyspullen! Word donateur voor slechts € 3,- per maand en maak ook uw familie, vrienden en bekenden enthousiast om donateur te worden! Kijk voor meer informatie: www.stichtingbabyspullen.nl.

NederlandCares in het kort
We willen de maatschappelijke betrokkenheid van de young professional vergroten. Dit doen we door het aanbieden van flexibel vrijwilligerswerk waarbij de ontmoeting met mensen uit kwetsbare groepen centraal staat. We sluiten niemand uit, maar richten ons vooral op de young professional. Deze doelgroep heeft vaak een volle agenda, en daardoor geen tijd om zich elke week te committeren aan vrijwilligerswerk. Daarnaast kan in de dagelijkse hectiek van het werkende bestaan het besef dat er méér is op de achtergrond raken. We creëren op vernieuwende wijze bewustwording en maatschappelijk draagvlak bij generaties die in de toekomst bepalend zijn voor Nederland. Wij bouwen aan een harmonieuze samenleving door het maatschappelijk bewustzijn aan te reiken aan jongere generaties. Dit doen wij door de young professional zich te laten inzetten voor kwetsbare groepen en daarbij te zorgen dat de young professional en de kwetsbare groepen elkaar ontmoeten.

Waarom sponsort Travelnauts AmsterdamCares?
Travelnauts wil graag op structurele basis lokale impact maken. Via Nederland Cares hebben wij al meerdere maatschappelijke projecten geadopteerd. Voor elk project kan Amsterdam Cares lokale goede doelen een jaar lang van vrijwilligers voorzien. Hiermee bereiken we op jaarbasis gemiddeld 700 mensen uit kwetsbare groepen in de maatschappij.

Wat kunt u nog meer doen?
U kunt vrijwilliger worden. Als vrijwilliger bij NederlandCares bepaalt u wanneer en bij welke activiteit in de stad u aan de slag gaat. Indien u een eigen bedrijf heeft, kunt u ook een project adopteren. Kijk voor meer informatie op: www.nederlandcares.nl.