Brazilië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Brazilië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Brazilië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en doen er alles aan om de allermooiste familiereis naar Brazilië voor uw gezin samen te stellen. Aarzel niet om ons te bellen met opmerkingen, vragen en aanpassingen. Wij zijn dé expert in reizen naar Brazilië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Brazilië met kids

Travelnauts geeft Brazilië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Brazilië naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Brazilië veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Brazilië heeft prachtige stranden voor de ontspanning. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Cultuur, natuur en gastvrijheid in Brazilië

Brazilië is bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Maar ook vanwege de indrukwekkende wereldsteden als Rio de Janeiro, ’s werelds meest indrukwekkende watervallen Foz do Iguaçu, het uitgestrekte natuurgebied de Pantanal en natuurlijk hagelwitte zandstranden en pittoreske plattelandsdorpjes.
Schoonheid alom en de diversiteit maakt dit land zeer geschikt om met uw kinderen te ontdekken.

Alles is perfect verlopen, waarvoor onze hartelijke dank. Al met al een mooie ervaring en Travelnauts is aanbevelingswaardig. Hartelijk dank voor het plezierige contact en wellicht tot een volgende keer.

Familie Donselaar