West Amerika

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis per camper door West-Amerika

Een roadtrip per camper door West Amerika… Wie droomt daar niet van? Samen met uw gezin in een stoere camper ‘into the wild’; geweldige routes als de Highway 1 en Route 66 rijden, barbecueën op een Amerikaanse ‘campsite’ en midden in de natuur kamperen. En hebben de kinderen het ergens naar hun zin? Dan blijft u gewoon een nachtje langer! Dát is reizen per camper: alle vrijheid wat betreft uw reis en route.

€ 2.249,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen - meer informatie
camperreis met kinderen
Voor de kids
 • Voor alle leeftijden
 • Kamperen
 • Slapen in de natuur
 • Zwemmen
 • Kampvuur
 • Raften
 • Mountainbiken
 • Stranden

Programma

Aanpassingen in het programma, verlenging van de reis, toevoeging van een strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen behoren allen tot de mogelijkheden. Geeft u ons bij uw reisvoorstel aanvraag gerust uw wensen door.

 • Aankomst San Francisco Dag 1

  Na aankomst in San Francisco gaat u op eigen gelegenheid (per taxi of subway) naar uw hotel.

  Handlery Union Square - San Francisco

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dagen San Francisco Dag 2-3

  De komende dagen heeft u de tijd om deze sfeervolle stad te verkennen, alvorens u de camper ophaalt. Maak een fietstocht over de Golden Gate Bridge of bezoek het gevangeniseiland Alcatraz.

  Handlery Union Square - San Francisco

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Camper rondreis Dag 4

  Vrije dag

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Inleveren camper en vertrek Los Angeles Dag 5

  Vandaag levert u de camper in bij het verhuurstation van verhuurmaatschappij. Bij Cruise America levert u de camper in tussen 09.00 en 11.00 uur. Bij Road Bear levert u de camper in tussen 08.00 en 10.30 uur.

  Vervolgens gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Los Angeles, waar u zich klaar maakt voor uw terugvlucht naar Amsterdam.

 • Aankomst Amsterdam Dag 6

  Aankomst in Amsterdam en einde van een fantastische reis!Deel deze reis

Praktisch

 • Klimaat

  Het klimaat in West-Amerika is er een van uitersten. Het gaat om een groot gebied met berggebieden, droge woestijnen en kustgebieden. In de zomermaanden zullen de temperaturen overal meer dan aangenaam zijn, maar reist u buiten de maanden juli en augustus, dan zullen de verschillen alleen maar groter zijn tussen de regio’s.

  Pacifische kust
  De kustgebieden van West-Amerika lopen eigenlijk van San Francisco tot aan San Diego. Ook hierin zijn er grote verschillen. In San Francisco gaat het nooit heel warm worden. De zomermaanden zijn droog en zonnig met temperaturen rond de 20 graden overdag. Er staat vrijwel altijd een frisse wind van de oceaan, waardoor de temperaturen nooit heel erg oplopen. In Los Angeles en San Diego is dit wel het geval. De zomers zijn hier warm met temperaturen rond 30 graden en vrijwel geen neerslag. Het voor- en najaar zijn aangenaam en ook tijdens de wintermaanden wordt het niet koud.

  Binnenland
  De berggebieden in het binnenland (Yosemite en Sequoia) kennen warme, droge zomers en zeer koude winters met sneeuwval. Deze regio’s zijn in de winter populaire skigebieden, waardoor bepaalde wegen ook afgesloten kunnen zijn. Verder naar het oosten liggen de dorre gebieden, waaronder de Grand Canyon, Las Vegas en Death Valley. In de zomermaanden loopt het kwik hier behoorlijk op tot waarden rond of zelfs boven de 40 graden. In de avonduren kan het daarentegen behoorlijk afkoelen. Neerslag is hier een bijzonderheid.

 • Inentingen

  Volgens onze laatste informatie heeft u voor de Verenigde Staten geen inentingen nodig. Wij adviseren u contact op te nemen met de GG & GD of huisarts voor de actuele informatie over inentingen. Wellicht is vaccinatie bij u thuis prettig voor uw gezin? Kijkt u dan eens op https://www.thuisvaccinatie.nl/reisorganisaties/travelnauts

 • Reisdocumenten

  U dient in het bezit te zijn van een paspoort dat nog geldig is een dag na vertrek vanuit Amerika. Indien u langer dan 90 dagen in Amerika verblijft, dient u tevens in het bezit te zijn van een visum. Uw kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort! Voor vertrek dient u toestemming aan te vragen voor het visum-vrij reizen naar of via de USA. Deze ESTA-aanvraag dient uiterlijk 72 uur voor vertrek te zijn afgerond en geldt ook voor kinderen. De toestemming is geldig voor meervoudige toegang tot de USA voor een periode van twee jaar.

 • Reizen met kinderen

  Goede voorbereiding is het halve werk en dat is zeker zo wanneer u met kinderen op reis gaat.
  Een aantal tips voor u:

  • Bedenk voor u een verre reis gaat plannen of uw kinderen dit aan kunnen.
  • Bedenk voor u een reis gaat plannen of uw kind zich prettig zal voelen op de gekozen bestemming.
  • Travelnauts regelt baby- en kindermaaltijden aan boord van het vliegtuig voor u.
  • Vraagt u ons altijd om een babybasket (gewicht verschilt, meestal tussen 7 en 10 kg).
  • Bespaar niet op de eventuele huurauto of camper en kamers en daarmee ruimte.
  • Travelnauts zal proberen autozitjes voor u te verzorgen in de auto of camper.
  • Travelnauts biedt de mogelijkheid om kamers met “connecting”-doors of suites te reserveren.
  • Hoe u ook reist, houd rekening met de afstanden, maak niet te lange dagen en bouw voldoende rustmomenten in.

  Deryan Travel Cot
  Indien u met een baby of peuter reist reserveren wij voor u een babybedje in de hotels. Het kan echter wel eens voorkomen dat deze bedjes wat verouderd zijn en dat ouders dit als niet prettig ervaren. Misschien zou u liefst uw eigen campingbedje meenemen maar vanwege het formaat en gewicht is dat geen optie? Of wilt u uw kindje even laten slapen zonder dat u ‘verplicht’ naar uw hotelkamer moet? Wellicht is een Deryan Travel Cot dan een optie.

  Een Travel Cot is een licht gewicht pop-up reisbedje/tentje, wat u heel makkelijk kunt opzetten, inpakken en meenemen. Bovendien biedt een Travel Cot bescherming tegen zon, muggen en andere insecten; ook handig wanneer u op het strand of in het park bent. Een Travel Cot is ook geschikt wanneer u met een camper reist. Plaats de Travel Cot op het bed van uw kind in de camper en uw kindje kan veilig slapen. www.deryan.com

Meer ervaringen

Klantervaringen

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.