Camperreis Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis per camper door Nieuw-Zeeland

Ga op ontdekkingsreis door het land van de Maori, uitgestrekte natuurparken, grotten en geisers… Nieuw-Zeeland. Een geweldig land om per camper te ontdekken! Kamperen en rondreizen door Nieuw-Zeeland is een feest vanwege de prachtige natuur. Ervaar de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt met uw gezin. U deelt zelf uw route en tijd in, blijft gemakkelijk wat langer op een leuke plek en bent enorm flexibel. Reizen tussen het Noorder- en Zuidereiland is bovendien geen enkel probleem, uw camper kan gewoon mee op de veerboot.

€ 2.999,- p.p. Indicatie prijs voor een gezin van 4 personen - meer informatie
Voor de kids
 • Voor alle leeftijden
 • Maori cultuur
 • Gletsjers
 • Kampvuur
 • Kamperen in de natuur
 • Grotten met gloeiwormen
 • Boottochten naar eilanden
 • Fjorden
 • Walvissen

Programma

Aanpassingen in het programma, verlenging van de reis, toevoeging van een strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen behoren allen tot de mogelijkheden. Geeft u ons bij uw reisvoorstel aanvraag gerust uw wensen door.

 • Vertrek uit Amsterdam Dag 1

  In de ochtend vertrekt u vanaf Amsterdam naar Nieuw-Zeeland. U maakt een overstap in Azië, alvorens u aankomt in Auckland.

 • Aankomst Auckland Dag 2

  Na twee lange vluchten komt u aan in Auckland. De stad is gelegen op het Noordereiland en door haar ligging nabij de zee is de temperatuur er veelal aangenaam. U gaat op eigen gelegenheid naar het verblijf in het centrum van Auckland waar u de eerste dagen kunt bijkomen en de stad of omliggende eilanden te verkennen.

  Nesuto Celestion Apartment Hotel - Auckland

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dag Auckland Dag 3

  Er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen te vinden. Zo geeft de hoogste toren van de stad, de Sky Tower, u een prachtig uitzicht over de stad en u kunt met een elastiek een sprong maken vanaf de toren….(vanaf 10 jaar). Dus voor de echte waaghalzen onder u! En wat dacht u van een brugbeklimming van de bekendste brug van Nieuw-Zeeland: de Auckland Harbour Bridge (vanaf 7 jaar)? Niet alleen heeft u een prachtig uitzicht over de haven en de stad, maar zo’n brug van dichtbij bekijken is ook een avontuur op zich. De Auckland Zoo heeft de grootste collectie dieren van Nieuw-Zeeland. Hier kunt u het nationale icoon van het land, de kiwi vogel, van dichtbij bekijken. Deze vogel is erg schuw en in het wild zeer moeilijk te spotten.

  Nesuto Celestion Apartment Hotel - Auckland

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Auckland - Camper ophalen Dag 4

  U reist vandaag naar het verhuurstation van Britz of Maui, om uw camper op te halen, voor u hebben we de verhuurmaatschappijen naast elkaar gezet.

  Britz 
  Britz is de grootste camperverhuurder in Nieuw Zeeland. De campers zijn 1 tot 5 jaar oud (met een gemiddelde van 3 jaar). De maatschappij werkt met flextarieven die worden gebaseerd op vraag en aanbod, deze wijzigen wekelijks.  U kunt uw camper ophalen/inleveren in Auckland, Christchurch of Queenstown. Indien gewenst kunt u bij Britz kinderzitjes of boosterseats huren. Britz biedt campers tot 6 personen.

  Maui
  Maui staat voor goede service, prachtige en moderne campers met de meest moderne faciliteiten. Campers van Maui zijn 0 tot 2 jaar oud. Maui biedt daarmee de meeste luxe en comfort tijdens uw reis door Nieuw Zeeland. Zo beschikken de campers allen over een entertainment systeem compleet met dvd-speler, hebben de gezinscampers maar liefst twee woonruimtes en beschikken de gezinscampers ook over een automatisch uitklapbaar zonnescherm. U kunt uw camper ophalen/inleveren in Auckland, Christchurch of Queenstown. Indien gewenst kunt u bij Maui kinderzitjes of boosterseats huren. Maui biedt campers tot 6 personen.

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Camper rondreis Dag 5-26

  De camperreis brengt u langs alle hoogtepunten van Nieuw-Zeeland. Vanuit Auckland verkent u het Noordereiland, waarna u de ferry neemt richting het Zuidereiland. De camper wordt ingeleverd in Christchurch.

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vertrek Christchurch naar Amsterdam Dag 27

  Vandaag levert u de camper in nabij de luchthaven van Cairns. Daarna gaat u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Cairns waar u zich gereed maakt voor de terugvlucht naar Amsterdam

 • Aankomst Amsterdam Dag 28


Deel deze reis

Praktisch

 • Klimaat

  De seizoenen in Nieuw Zeeland zijn tegenovergesteld aan Nederland.
  Zo duurt de lente van september tot november, de zomer van december tot februari, de herfst van maart tot mei en de winter van juni tot augustus.
  Er is een gematigd zeeklimaat en van het noorden naar het zuiden wordt het steeds kouder.
  Het noorden kent een tropisch klimaat. In de hoge bergen ligt het gehele jaar sneeuw.

 • Inentingen

  Voor Nieuw-Zeeland zijn geen inentingen nodig. De hygiënische normen zijn erg hoog. Ziektes als Malaria komen er niet voor.

 • Reisdocumenten

  U dient in het bezit te zijn van een geldig paspoort, dat na afloop van de reis nog tenminste drie maanden geldig is. Als u uw reis onderbreekt in Azië dient uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig te zijn na terugkomst in Nederland/België. De kinderen dienen in het bezit te zijn van een eigen paspoort.
   
  Vanaf 01 oktober 2019 dient iedereen die naar Nieuw Zeeland reist vooraf online toestemming te vragen via het Electronic Travel Authorization ETA. Deze kunt u aanvragen bij de officiële website van de regering van Nieuw-Zeeland: https://nzeta.immigration.govt.nz/
  Houdt u hiervoor uw geldige paspoort (waarmee u reist, minimaal geldig t/m de dag na terugkomst uit Nieuw-Zeeland) en een creditcard bij de hand. U dient het ETA-formulier uiterlijk 72 uur voor uw vertrek aan te vragen. Na goedkeuring is uw ETA 2 jaar geldig (tenzij u uw paspoort vernieuwt; vraagt u dan een nieuwe ETA aan). De kosten bedragen op dit moment NZD$ 9,- per persoon via de mobiele app en NZD,- per persoon voor aanvragen via de website.

 • Reizen met kinderen

  Goede voorbereiding is het halve werk en dat is zeker zo wanneer u met kinderen op reis gaat.
  Een aantal tips voor u:

  • Bedenk voor u een verre reis gaat plannen of uw kinderen dit aan kunnen.
  • Bedenk voor u een reis gaat plannen of uw kind zich prettig zal voelen op de gekozen bestemming.
  • Travelnauts regelt baby- en kindermaaltijden aan boord van het vliegtuig voor u.
  • Vraagt u ons altijd om een babybasket (gewicht verschilt, meestal tussen 7 en 10 kg).
  • Bespaar niet op de eventuele huurauto of camper en kamers en daarmee ruimte.
  • Travelnauts zal proberen autozitjes voor u te verzorgen in de auto of camper.
  • Travelnauts biedt de mogelijkheid om kamers met “connecting”-doors of suites te reserveren.
  • Hoe u ook reist, houd rekening met de afstanden, maak niet te lange dagen en bouw voldoende rustmomenten in.

  Deryan Travel Cot
  Indien u met een baby of peuter reist reserveren wij voor u een babybedje in de hotels. Het kan echter wel eens voorkomen dat deze bedjes wat verouderd zijn en dat ouders dit als niet prettig ervaren. Misschien zou u liefst uw eigen campingbedje meenemen maar vanwege het formaat en gewicht is dat geen optie? Of wilt u uw kindje even laten slapen zonder dat u ‘verplicht’ naar uw hotelkamer moet? Wellicht is een Deryan Travel Cot dan een optie.

  Een Travel Cot is een licht gewicht pop-up reisbedje/tentje, wat u heel makkelijk kunt opzetten, inpakken en meenemen. Bovendien biedt een Travel Cot bescherming tegen zon, muggen en andere insecten; ook handig wanneer u op het strand of in het park bent. Een Travel Cot is ook geschikt wanneer u met een camper reist. Plaats de Travel Cot op het bed van uw kind in de camper en uw kindje kan veilig slapen. www.deryan.com

Meer ervaringen

Klantervaringen

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.