Fiji met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Familiereis Fiji op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Fiji ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben uitgebreid persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Fiji voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Fiji met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Fiji met kids

Travelnauts geeft Fiji een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de zeer kindvriendelijke resorts, grote verscheidenheid aan water- en natuuractiviteiten voor de kids, de prachtige stranden en azuurblauwe zee. Ook een voordeel: u kunt een stopover maken in Azië. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Fiji staat voor zee, strand en natuur

Eén van de vriendelijkste en ‘relaxste’ landen van de Zuid-Pacific. De eilandengroep bestaat uit 322 eilandjes met een mix van verschillende culturen. Vooral de natuur en de gastvrijheid maakt de Fiji-eilanden tot een werkelijk fantastische vakantiebestemming. Naast zon en strand is er ook verrassend veel leuks te doen op Fiji met kinderen. Denk aan een jeep tocht, ziplinen of surfen over de zandduinen.