Hong Kong met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Hong Kong op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Hong Kong ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Hong Kong voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Hong Kong met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Hong Kong met kids

Travelnauts geeft Hong Kong een 8 voor kindvriendelijkheid vanwege de grote diversiteit aan winkels, musea, restaurants, activiteiten en bezienswaardigheden zoals u van een wereldstad mag verwachten. Daarnaast biedt Hong Kong ook verrassend veel mooie natuur op de eilanden. Ook een voordeel: Hong Kong is een ideale stad voor een start van een rondreis door China of als stop onderweg naar Down Under of een andere bestemming in Azië. Een prettige onderbreking als u met kinderen reist.

U hoeft zich geen minuut te vervelen in Hong Kong

Een bruisende wereldstad, waar het leven 24 uur per dag doorgaat. Ultramoderne wolkenkrabbers in Kowloon en op Hongkong Island gecombineerd met traditionele vissersdorpjes. Wie de rust zoekt, kan een heerlijke boottocht naar een van de vele eilanden maken, met goede stranden en uitstekende wandelmogelijkheden.