Je gunt je kind toch de wereld!

Ierland met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Ierland ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Ierland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Ierland met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Ierland

Ontdek Ierland met kids


Voorstel aanvragen

Ierland met Kids

Travelnauts geeft Ierland een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Ierland ligt op korte vliegafstand en kent bijna geen
tijdsverschil. In de sprookjesachtige kastelen zullen de kinderen zich een
echte prins of prinses voelen. Met de auto met korte reisafstanden het mooie landschap ontdekken of toch liever de wandelschoenen aantrekken? In Ierland kan het allemaal.

De diversiteit Ierland

In dit groene land vindt u kastelen, ruïnes en landhuizen, maar ook ongerepte landschappen, steile rotswanden en verzorgde tuinen zijn kenmerkend voor Ierland. Het land kent een rumoerige geschiedenis welke tot de dag vandaag nog voelbaar is, zoals in Belfast de hoofdstad van Noord-Ierland. Dublin is de levendige hoofdstad van Ierland waar de natuur nooit ver weg is. Tijdens uw reis zult u ook over de vele legendes horen, zoals de leprechauns, kabouters die goud verbergen en bewaken aan het einde van de regenboog.