India met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Op maat op reis naar India met kinderen

Zie hier ons aanbod reizen naar India met kinderen ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar India voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar India met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

India met kinderen

Travelnauts geeft India een 7 voor kindvriendelijkheid. Vanwege de armoede, hygiëne en slechte wegen is India een land waar je niet zo snel aan denkt om naar toe te reizen met kinderen. Het land biedt prachtige hotels, vriendelijke bevolking en een fascinerende cultuur. Daarnaast biedt India veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Wij raden deze bestemming aan voor gezinnen met oudere kinderen en voldoende reiservaring. Een voordeel: Delhi is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

India, overweldigend en memorabel

Een reis maken door India is een tocht die je terug mee neemt in de tijd, in chaos en drukte maar vooral langs bijzondere bezienswaardigheden. Neem de gouden driehoek die wordt gevormd door het drukke Delhi, de stad Agra waar je ook de Taj Mahal vindt en de roze stad Jaipur. Een avontuurlijke bestemming met kinderen om nooit meer te vergeten.