Israël met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Israël op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Israël ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Israël voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Israël met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Israël met kids

Travelnauts geeft Israël een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Israël naar kids, een zeer rijke geschiedenis en prachtig natuurschoon. Daarnaast biedt Israël een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: Israël is non-stop te bereiken en binnen 4,5 uur te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Israël, klein maar fijn

Het noorden van het land biedt een weelderig groen landschap waar veel historische bezienswaardigheden in de buitenlucht te vinden zijn. Van diverse natuurreservaten met onder andere watervallen in Galilea reist u binnen 90 minuten naar de droge Negev-woestijn. Laten we daarnaast ook de prachtige stranden aan de kust niet vergeten. Kortom, een klein land dat gemakkelijk te verkennen is, maar heel veel te bieden heeft voor het hele gezin.