Je gunt je kind toch de wereld!

Italië met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Italië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Italië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Italië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Italië

Ontdek Italië met kids


Voorstel aanvragen

Italië met kids

Travelnauts geeft Italië een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan, landschappen, activiteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden voor de kids van alle leeftijden. Nog twee voordelen: korte rechstreekse vluchten en geen tijdsverschil. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Zuid-Italië, de ultieme familiebestemming

Wie op zoek is naar het minder toeristische zuiden van Italië om zo de echte Italiaanse sfeer te proeven, wordt in de regio’s Campania, Puglia en Calabria zeker verrast. Deze provincies zijn favoriet onder de Italiaanse vakantiegangers zelf, maar staan internationaal nog niet zo sterk op de kaart. U vindt hier dan ook prachtige strand, schilderachtige dorpjes met wit geverfde huizen en kronkelende straatjes. Heerlijk voor ieder gezin!