Jamaica met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Jamaica op maat

Naar Jamaica met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Jamaica ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Jamaica voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Jamaica met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Jamaica met kinderen

Travelnauts geeft Jamaica een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Jamaica naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Jamaica veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Ook een voordeel: de reisafstanden op het eiland zijn kort. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Jamaica is rasta, rum, reggae en relaxen

Jamaica behoort absoluut tot één van de mooiste eilanden van de Caribbean. Het eiland is een smeltkroes van culturen. De natuur is veelzijdig met prachtige stranden, watervallen, rivieren en de Blue Mountains. In Kingston en Ocho Rios heerst vooral de sfeer van Bob Marley en de reggae cultuur. Een veelzijdig eiland, dus ga jij naar Jamaica met de kinderen? Bekijk onze familireis naar Jamaica op maat!