Madagaskar met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Madagaskar op maat

Naar Madagaskar met kinderen? Zie hier ons aanbod familiereizen naar Madagaskar ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Madagaskar voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Madagaskar met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Madagaskar met kinderen

Travelnauts geeft Madagaskar een 7 voor kindvriendelijkheid. Het rondreizen op zich, de prachtige natuur en ontmoetingen met de lokale mensen zorgen voor een unieke reis voor de kids. Travelnauts adviseert Madagaskar aan avontuurlijke en flexibele gezinnen met kinderen vanaf circa 7 jaar, die al eens vaker een verre reis hebben gemaakt.

Buiten de gebaande paden in bijzonder Madagaskar

Madagaskar is één van de meest authentieke landen die we kennen. Het land van de gekko’s, lemuren, kameleons en apen. In de prachtige natuurparken ontdekt u savannes, regenwouden en baobabs. Maar u reist ook langs thermale baden, vissersdorpjes en kunt genieten van tropische stranden en prachtige baaien. Een bijzondere bestemming waar u een compleet nieuwe wereld ontdekt samen met uw kinderen.