Je gunt je kind toch de wereld!

Montenegro met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Montenegro ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Montenegro voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Montenegro met kinderen, u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Montenegro

Ontdek Montenegro met kids


Voorstel aanvragen

Montenegro met kids

Waterratten en daredevils opgelet! Montenegro is dé ultieme avontuurlijke bestemming. Zweven boven de bergen, raften in de grootste canyon van Europa of kayakken op sprookjesachtige meren. Dat kan allemaal in Montenegro. Aan het einde van de reis kunt u bijkomen aan een van de vele stranden en dat op nog geen twee uur vliegen van Nederland. Niet voor niets geeft Travelnauts Montenegro een 8 voor kindvriendelijkheid!

Authenthiek Montenegro

Montenegro staat nog niet zo heel lang op de kaart als vakantieland en dat is zonde. Het heeft een kustlijn aan de felblauwe Adriatische Zee, hoge groene bergen, diepe kloven, meren, fjorden en charmante dorpen en steden. Tel daarbij de korte reisduur vanaf Nederland bij op en u heeft een heerlijk vakantieland. Het toerisme in Montenegro is nog steeds in ontwikkeling, daardoor is het met name in het binnenland nog een erg authentieke bestemming.