Je gunt je kind toch de wereld!

Myanmar met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Myanmar ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Myanmar voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Myanmar met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Myanmar

Ontdek Myanmar met kids


Voorstel aanvragen

Myanmar met kids

Travelnauts geeft Myanmar een 7 voor kindvriendelijkheid, het is een bestemming voor de meer ervaren reiziger. Het toerisme staat nog in de kinderschoenen. Myanmar biedt prachtige bezienswaardigheden en activiteiten voor kinderen en een vriendelijke vriendelijke houding naar kids toe. Ook een voordeel: Myanmar heeft prachtige stranden. Een prettige afsluiting van de reis als u met kinderen reist.

Myanmar, een bijzondere ervaring

Een reis door Myanmar, betekent een reis terug in de tijd. Myanmar biedt u prachtige gouden pagodes en duizenden tempels. Ontmoet kleurrijke bergstammen en snuif cultuur op in het sprookjesachtige Bagan en de oude koningssteden bij Mandalay. Sluit uw reis af met een strandverblijf aan Ngapali Beach. Myanmar is een avontuurlijke en onvergetelijk bestemming met kinderen.