Je gunt je kind toch de wereld!

Schotland met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Schotland ter inspiratie. Uw reis wordt op maat gemaakt. Zo kan je lekker op reis naar schotland met kinderen. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Schotland voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Schotland met kinderen, dus u kunt op ons rekenen..

Lees meer over Schotland

Ontdek Schotland met kids


Voorstel aanvragen

Schotland met kinderen

Travelnauts geeft Schotland een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! De korte reistijden tussen de bestemmingen en overnachtingen midden in de natuur, waar uw kinderen heerlijk buiten kunnen spelen en ontdekkingen doen. Daarnaast is het een reis met afwisseling tussen het bezoeken van steden en mogelijkheden voor vele leuke binnen- en actieve buitenactiviteiten.

Schotland Highlands

Hoe leuk de steden ook zijn, de meeste families gaan naar Schotland om te genieten van de Highlands, een prachtig gebied vol natuur en avontuur. Trek de wandelschoenen aan, bewonderen watervallen, ontdek een loch per kayak of maak een selfie met een kudde Schotse Hooglanders. Er valt hier ontzettend veel te beleven in schotland met kinderen.