Australië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Sydney, Outback, Kakadu regenwoud en krokodillen

Australië, het land van koala’s, kangoeroes en de onderwaterwereld van het Great Barrier Reef. Maar niet te vergeten de bruisende stad Sydney, de immense regenwouden en uitgestrekte stranden. Tijdens deze rondreis start u in de wereldstad Sydney met de bekende Opera House en de surfstranden. Hierna krijgt u een compleet ander Australië te zien en vliegt u door naar de Outback voor een echt avontuur ervaring. U bezoekt de bekende Ayers Rock en komt onderweg waarschijnlijk kangoeroes tegen. De reis wordt afgesloten aan de Noordoostkust van Australië. Hier wisselen parelwitte stranden zich af met tropisch regenwoud.

Australië met kinderen
Australië met kinderen
Familiereis Australië
Voor de kids
 • Sydney Zoo
 • Outback ervaring
 • Aboriginal cultuur
 • Slapen onder de sterren
 • Watervallen
 • Bezoek het Kakadu regenwoud
 • Krokodillen
 • Stranden
 • Snorkelen

Programma

Aanpassingen in het programma, verlenging van de reis, toevoeging van een strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen behoren allen tot de mogelijkheden. Geeft u ons bij uw reisvoorstel aanvraag gerust uw wensen door.

 • Vertrek vanuit Amsterdam Dag 1

  Vandaag bent het avontuur. U vertrekt vanuit Amsterdam en vliegt met een overstap in Azië naar Sydney. Hier komt u de volgende dag aan.

 • Aankomst in Sydney Dag 2

  Vandaag komt u aan in Sydney, op eigen gelegenheid reist u naar uw hotel.

  Holiday Inn Darling Harbour - Sydney

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dagen Sydney Dag 3-5

  U heeft drie hele dagen om Sydney te verkennen en te acclimatiseren. Ontdek de stad al wandelend en maak aanvullend gebruik van het openbaar vervoer. De stad per fiets ontdekken behoort ook tot de mogelijkheden. De Harbour Bridge is net als het Opera House een icoon van de stad. Vanaf de brug heeft u een overweldigend uitzicht op de haven. Boek een rondleiding en bekijk het Opera House van binnen! Van alle zeventig zandstranden die Sydney rijk is, is Bondi Beach het beroemdste. Wilt u leren surfen dan kan dat hier! Niet alleen in de stad er veel te zien maar ook op 1,5 uur rijden van Sydney is een bezoek aan de Blue Mountains indrukwekkend. De Blue Mountains staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst en bestaan uit grote wouden, zandsteenkliffen en watervallen.

  Holiday Inn Darling Harbour - Sydney

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Sydney – Ayers Rock Dag 6

  Vandaag reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Sydney voor uw vlucht naar Ayers Rock. Bij aankomst in Ayers Rock haalt u meteen de huurauto op, daarna rijdt u naar onderstaand hotel.

  Voyages Outback Pioneer - Ayers Rock

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Ayers Rock – Kings Canyon Dag 7

  Vandaag trekt u verder de Outback van Australië in! U rijdt over de inmiddels verharde Luritja Road naar Kings Canyon waar u een prachtige avontuur staat t e wachten.
   
  Behalve het meest spectaculaire ravijn in Australië is de Kings Canyon in Watarrka National Park anders dan anders. Een bezoek aan de Canyon is voor degene die Australië op een andere manier willen ervaring, van het meest gebaande pad af en op avontuur!

  Kings Canyon Resort - Kings Canyon

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dag Kings Canyon Dag 8

  U kunt de Canyon Walk maken: een 6 kilometer lange wandeling met een uitdagende klim naar de top van de kloof! Geniet daarna van de schitterende uitzichten over het 200 meter diepe ravijn en over de Garden of Eden, een smalle kloof met palmen en kleine waterpoelen. Hier kunt u zwemmen. De wandeling over de bodem van de kloof van ongeveer 1½ uur is gemakkelijk en leidt naar een natuurlijke bron bij de Kathleen Gorge. Op 35 Kilometer van Kings Canyon ligt het Kings Creek Station. Hier kunt u de Outback verkennen per quad, helikopter of kameel. Een unieke ervaring in de 'Middle of Nowhere'!

  Kings Canyon Resort - Kings Canyon

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Kings Canyon - Ayers Rock Dag 9

  Vandaag rijdt u terug naar het verblijf nabij Ayers Rock. De komende nachten verblijft u hier om de indrukwekkende Uluru te ontdekken, maar ook de minder bekende Kata Tjuta's.

  Voyages Outback Pioneer - Ayers Rock

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dag Ayers Rock Dag 10

  Deze dag zit vol hoogtepunten. Sta heel vroeg op zodat u de zonsopkomst kunt aanschouwer bij Ayers Rock. Per minuut ziet u de kleur van de grote rots veranderen, een indrukwekkend schouwspel. Overdag kunt u verschillende wandelingen maken rondom de rots en iets verder weg liggen de Kata Tjuta's. Eveneens een indrukwekkend gebied met rotsen waar u mooie wandelingen kunt maken.

  Voyages Outback Pioneer - Ayers Rock

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Ayers Rock – Darwin Dag 11

  Vandaag rijdt u terug naar de luchthaven van Ayers Rock. Hier levert u de huurauto in en maakt u zich gereed voor de door vlucht naar Darwin. Vandaag komt u aan in Darwin.  Bij aankomst haalt u de huurauto op en rijdt u naar het verblijf in de stad

  Mantra on the Esplanade - Darwin

 • Darwin – Kakadu National Park Dag 12

  In zo’n 4 uur rijdt u over de meest directe route, via de Stuart en Arnhem Highway, naar Kakadu National Park. Onderweg kunt u een stop maken bij het Fogg Dam Conservation Reserve (circa 70km vanaf Darwin), een leuke locatie om veel verschillende vogels te spotten. Diverse gemakkelijk begaanbare wandelpaden kunt u verkennen. Ook kunt u een bezoek brengen aan de ‘Windows on the Wetlands’, een uitstekende introductie op het wetlands gebied dat komende dagen gaat bezoeken. Onderweg kunt u vandaag al een Jumping Crocodile Cruise maken.

  Mercure Crocodile Hotel - Kakadu National Park

 • Vrije dag Kakadu Dag 13

  Het grootste nationale park van Australië bestaat uit zandstenen kliffen, enorme watervallen en een indrukwekkende flora en fauna. Het gebied is vooral bekend om haar vele krokodillen, maar er leven ook koala's, kangoeroes en vele andere dieren in dit gebied. Het park staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
    
  Niet alleen de natuur is bijzonder in Kakadu. De vele rotstekeningen in het park zijn een culturele erfenis van de inheemse bevolking, waardoor de plek ook historisch zeer interessant is.  Kakadu National Park ligt in de regio Arnhem Land, een uitgestrekt en ongerept grondgebied dat het grootste deel van Northern Territory beslaat. Er zijn in deze staat veel tropische stranden, wilde rivieren en fascinerende kloven, maar pas op voor de zoutwaterkrokodillen en andere gevaarlijke dieren. U kunt dus niet overal zomaar gaan zwemmen!

  Mercure Crocodile Hotel - Kakadu National Park

 • Kakadu National Park –Nitmiluk National Park / Katherine Gorge Dag 14

  Het Nationaal park Nitmiluk is een nationaal park in het Australische Noordelijk Territorium. Het is 2928 km² groot en ligt ongeveer 30 kilometer ten oosten van Katherine. Tot 1989 heette het nationale park Katherine Gorge National Park. In 1989 kwam het gebied in beheer van de Jawoyn, de oorspronkelijke bewoners van de streek, en de naam van het nationale park veranderde in "Nitmiluk", wat "plaatsen van cicaden" betekent. De Jawoyn beheren Nitmiluk samen met de Parks and Wildlife Commission of the Northern Territory.

  Nitmiluk Chalets - Katherine

 • Vrije dag Katherine Gorge Dag 15

  Het park wordt voornamelijk bezocht voor de Katherine Gorge; een vijftig kilometer rotskloof die de rivier de Katherine in het zandsteen van het Arnhem Land Plateau heeft uitgesleten. Tijdens het droge seizoen droogt de rotsbedding op sommige plaatsen op en wordt de kloof in dertien secties verdeeld waar wel water blijft staan. In de regentijd (november tot maart) kan de rivier veranderen in een kolkende watermassa die zich door de kloof wringt. U kunt de Katherine Gorge per rondvaartboot of per kano bezoeken. In de Katherine Gorge liggen verschillende neststranden van de zoetwaterkrokodil.

  Nitmiluk Chalets - Katherine

 • Nitmiluk National Park / Katherine Gorge – Darwin Dag 16

  Vandaag rijdt u terug naar Darwin. Wij raden u aan op tijd te vertrekken en een stop te maken in het Litchfield National Park.

  Mantra on the Esplanade - Darwin

 • Darwin– Cairns - Port Douglas Dag 17

  Vandaag staat u vroeg op en rijdt u terug naar de luchthaven van Darwin. U levert de huurauto in en maakt zich gereed voor de vlucht naar Cairns! Bij aankomst in Cairns haalt u de huurauto op en rijdt u noordwaarts naar de sfeervolle kustplaats Port Douglas. Een heerlijke afsluiting van de reis aan de prachtige stranden en natuurlijk de mogelijkheid om het Great Barrier Reef te bezoeken.

  Oaks Lagoons - Port Douglas

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Vrije dagen Port Douglas Dag 18-20

  De laatste dagen kunt u genieten van het fijne zandstrand van Port Douglas, maar er is veel meer te ondernemen. Rijdt nog verder noordwaarts naar de regenwouden van Daintree. In dit tropische regenwoud kunt u mooie wandelingen maken en wandelt u zo van het regenwoud naar mooie stranden. Uiteraard is een hoogtepunt een snorkeltocht naar het Great Barrier Reef, waarbij u vissen in alle kleuren ziet.

  Oaks Lagoons - Port Douglas

  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
  Afbeelding omschrijving
 • Port Douglas - Cairns - Amsterdam Dag 21

  U levert vandaag de huurauto in op de luchthaven van Cairns, aansluitend vliegt u terug naar Amsterdam.

 • Aankomst Amsterdam Dag 22

KaartDeel deze reis

Prijzen

De prijzen van een rondreis zijn afhankelijk van keuzes die gemaakt worden in het programma, waaronder eventuele verlenging, toevoeging strandverblijf en/of andere persoonlijke wensen. De reizen worden geheel op maat samengesteld en het is ons doel een reis uit te werken welke geheel bij uw wensen past.

Voor deze reis dient u rekening te houden met een indicatieprijs van € 3.499,- per persoon, op basis van een gezin van 4 personen.

Inclusief

 • Vluchten Singapore Airlines, inclusief ruim- en handbagage en luchthavenbelasting*
 • 1x binnenlandse vlucht met Qantas, inclusief ruim- en handbagage en luchthavenbelasting*
 • Alle overnachtingen in de aangegeven hotels in Australië, op basis van logies.
 • Fullsize 4-deurs huurauto van Avis, inclusief verzekeringen
 • Documentatiepakket
 • Visum Australië
 • Verrassing voor de kinderen!

Exclusief

 • Vervoer van en naar de luchthavens in Australië
 • Benzine en eventuele tolgelden
 • Lokaal te huren extra’s
 • Achterlatingskosten voor het ophalen en inleveren van de huurauto op een andere locatie
 • Maaltijden tenzij anders aangegeven
 • Entreegelden parken
 • Persoonlijke uitgaven
 • Eventuele excursies
 • Reis-en annuleringsverzekering