Taiwan met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Taiwan op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Taiwan ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Taiwan voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Taiwan met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Taiwan met kids

Travelnauts geeft Taiwan een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de authenticiteit die Taiwan te beiden heeft, maar ook aan de westerse faciliteiten en infrastructuur. Daarnaast biedt Taiwan veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: Taipei is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Alle hoogtepunten in één vakantie in Taiwan

Ten zuiden van de moderne hoofdstad Taipei splitsen imposante bergketens het land in tweeën. De westkust biedt grote steden, vele boeddhistische tempels en zelfs een stukje Nederlandse geschiedenis. De oostkust is een aaneenschakeling van prachtig natuurschoon, met als bekendste hoogtepunt de indrukwekkende Taroko Gorge. In centraal Taiwan ligt het smaragd groene meer Sun Moon Lake, waar u heerlijk kunt fietsen of een boottocht kunt maken. U kunt gemakkelijk kennismaken met alle hoogtepunten van Taiwan in één vakantie met uw kinderen.