Je gunt je kind toch de wereld!

Thailand met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Thailand ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Thailand voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Thailand met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Thailand

Ontdek Thailand met kids


Voorstel aanvragen

Thailand met kinderen

Travelnauts geeft Thailand een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Thailand naar kids, en aan de algemene faciliteiten in hotels. Daarnaast biedt Thailand veel bezienswaardigheden en activiteiten voor uw kids. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: Bangkok is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u door Thailand met kinderen reist.

Leer in Thailand het echte Azië kennen

Thailand biedt de mogelijkheid om met je kinderen het echte Azië te leren kennen met al haar culturele en historische aspecten. En dat op een zeer aangename en vriendelijke manier. Een exotische cultuur en prachtige tempels, indrukwekkende natuur, afwisselend landschap en zon, zee en strand; Thailand verenigt deze elementen moeiteloos. Tussen de dichtbegroeide bossen in het noorden en de prachtige, uitgestrekte stranden in het zuiden is er genoeg flora en fauna te vinden die een prima combinatie vormen met uitstapjes naar de prachtige tempels en pagodes. Daarnaast biedt dit land vele activiteiten: u kunt onder andere fietsen, kanovaren, snorkelen, boottochten maken en uitgebreid winkelen. Uw vakantie is niet compleet zonder een verblijf op een van de vele strandbestemmingen met een ruime keuze aan resorts.En dan die heerlijke Thaise keuken… Het grote genieten kan beginnen!