Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Azoren

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Azoren

Wilt u graag een mooie reis naar de Azoren al maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Azoren met kids, een uniek landschap voor Europa

Hawaii of Nieuw-Zeeland? Nee, u bent op de Azoren, op korte vliegafstand van Nederland. De Azoren hebben met de oude vulkanen, theeplantages, sissende geisers en kratermeren een uniek landschap voor Europa. Travelnauts biedt een aantal verschillende rondreizen aan waarbij u de belangrijkste eilanden bezoekt. Ieder eiland is weer anders, maar een avontuur voor jong en oud is gegarandeerd. Er zijn veel leuke activiteiten te beleven en de natuur biedt natuurlijk mogelijkheden genoeg. U vindt hier prachtige kratermeren, wandelingen voor verschillende niveau’s,  mooie uitzichtspunten, warmwaterbronnen, groene bergen en bijzondere stranden. Rondom de eilanden van de Azoren komen maar liefst 25 verschillende walvissoorten voor. De kans om het indrukwekkende dier hier te spotten is dan ook groot! Nieuwsgierig naar wat de Azoren nog meer te bieden hebben? Gezinsreizenexpert Ilona bezocht de eilandengroep en vertelt het u in onderstaand verslag. Bekijk hier onze kindvriendelijke reizen naar de Azoren.

Wij geven dit cijfer voor
  • Walvissen
  • Dolfijnen
  • Vulkanen
  • Kratermeren
  • Wandelen
  • Prachtige natuur
  • Natuurlijke zwembaden
  • Weinig tijdsverschil
Lees meer blogs

Reisblogs Azoren

Lees meer blogs

Contactverzoek Azoren

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar de Azoren reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar de Azoren

Bekijk alle reizen

Download Azoren reisinspiratie

Bent u benieuwd wat de Azoren allemaal te bieden hebben? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder