020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Brazilië

Je gunt je kind toch de wereld!

Maak kennis met het meest swingende land ter wereld: Brazilië

Bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Maar ook vanwege de indrukwekkende wereldsteden als Rio de Janeiro, ’s werelds meest indrukwekkende watervallen Foz do Iguaçu, het uitgestrekte natuurgebied de Pantanal en natuurlijk hagelwitte zandstranden en pittoreske plattelandsdorpjes.
Duizenden kilometers strand aan een gigantisch landoppervlak waar mooie mensen wonen die op het ritme van de samba door het leven lijken te dansen. Al is het cliché, het ís de beschrijving van het paradijs dat ook wel Brazilië wordt genoemd. Schoonheid alom, maar daarmee verwijzen wij naar de natuur, cultuur en de warme gastvrijheid van de bevolking. Het land heeft zoveel meer te bieden dan de fabuleuze stranden alleen. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Brazilië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Afwisselend land
  • Vriendelijke bevolking
  • Prachtige natuur
  • Indrukwekkende watervallen
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
  • Rechtstreekse vluchten
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Brazilië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Brazilië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

De leukste activiteiten voor de kids in het prachtige Brazilië

De volgende gezinsactiviteiten maken uw reis door Brazilië nog leuker:

Per trein naar het Christ the Redeemer monument
Sinds 7 juli 2007 een van de nieuwe zeven wereldwonderen en waarschijnlijk een van de eerste beelden die bij u opkomt als u aan Rio de Janeiro denkt; het Christusbeeld. Bovenop de Corcovado berg staat dit wereldberoemde beeld. Het beeld is 38 meter hoog en is daarmee het grootste Christusbeeld ter wereld. Met een treintje rijdt u eerst door het Tijuca’s National Park, de Corcovado op. U rijdt door de jungle en heeft af en toe al erg mooi uitzicht op de stad. Maar het mooiste uitzicht krijgt u bovenop de Corcovado.

Ontdekken van de watervallen bij Puerto Iguazu
Ga op pad om het oorverdovende natuurspektakel van de “Cataratas do Iguaçu” waar te nemen.
De Rio Iguaçu dondert via een keten van 275 watervallen in een 80 meter diepe canyon. Zowel van veraf als dichtbij is het een overweldigende ervaring waarbij u zeker nat zult worden. Ontdekt de watervallen te voet via de wandelpaden, stap aan boord van een boot of vlieg met een helikopter boven het natuurspektakel.

Snorkel- en waterspektakel bij Bonito
Samen met uw gids daalt u, uitgerust met snorkel en wetsuit, één van deze heldere riviertjes af. Een spectaculaire ervaring! De tocht begint met een wandeling door dichte begroeiing, stroomopwaarts. Bij de bron van het riviertje zet u het duikmasker op en springt u het heldere water in. Eenmaal onder water treedt u een andere wereld binnen, met scholen grote vissen die u nieuwsgierig aankijken. Laat u rustig met de stroom meedrijven door de kronkelende rivier: onder water geniet u van een Caribisch schouwspel met vissen die vlak voor uw duikbril wegschieten, boven water van de tropische jungle met lianen die tot in het water hangen.

Outdoorervaring in de Pantanal
Safari’s, boottochtjes over de visrijke meren en rivieren, nachtelijke uitstapjes op zoek naar krokodillen, vissen op piranha’s, paardrijden en trekking zijn er de hoofdactiviteiten van dit immense natuurgebied.

Naar de Pantanal gaat u vooral vanwege de grote kans om veel dieren te zien. Het is minder ‘jungle’ en iets meer ‘open’ dan bijvoorbeeld het Amazonegebied. Hierdoor ziet u potentieel meer dieren en krijgt u er echt een ‘outback-gevoel’.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Brazilië

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.