Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Brazilië

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Brazilië

Wilt u graag een mooie reis naar Brazilië maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Maak kennis met het meest swingende land ter wereld: Brazilië

Bekend vanwege de samba, capoeira, carnaval en haar vele beroemde voetballers. Maar ook vanwege de indrukwekkende wereldsteden als Rio de Janeiro, ’s werelds meest indrukwekkende watervallen Foz do Iguaçu, het uitgestrekte natuurgebied de Pantanal en natuurlijk hagelwitte zandstranden en pittoreske plattelandsdorpjes.
Duizenden kilometers strand aan een gigantisch landoppervlak waar mooie mensen wonen die op het ritme van de samba door het leven lijken te dansen. Al is het cliché, het ís de beschrijving van het paradijs dat ook wel Brazilië wordt genoemd. Schoonheid alom, maar daarmee verwijzen wij naar de natuur, cultuur en de warme gastvrijheid van de bevolking. Het land heeft zoveel meer te bieden dan de fabuleuze stranden alleen. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Brazilië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Afwisselend land
  • Vriendelijke bevolking
  • Prachtige natuur
  • Indrukwekkende watervallen
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
  • Rechtstreekse vluchten
Lees meer blogs

Brazilië reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Brazilië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Brazilië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Brazilië

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder