Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Nieuw-Zeeland

Wilt u graag een mooie reis naar Nieuw-Zeeland maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Op avontuur in machtig Nieuw-Zeeland met het gezin

De reistijd is lang en vanwege het tijdsverschil van 12 uur heeft u een aantal dagen nodig om in het ritme te komen. Maar als u er eenmaal bent dan is de prachtige natuur zo overweldigend dat het de lange reis meer dan waard is. Kinderen willen niet hele dagen in de auto zitten en omdat de afstanden relatief kort zijn is het heel prettig reizen. Bovendien biedt Nieuw-Zeeland zo’n verscheidenheid aan natuur en cultuur dat er heel veel variatie is en u continu wordt verrast.
Op het Noordereiland prachtige stranden, knijp je neus dicht bij de borrelende (en stinkende) mud pools, geisers en warmwaterbronnen en beklim de vulkanen.
Op het Zuidereiland met je voeten in de sneeuw op de gletsjer, spectaculaire berglandschappen en wandelen door het regenwoud. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Nieuw-Zeeland.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van dieren
  • Familiekamers
  • Korte reisafstanden
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
Lees meer blogs

Nieuw-Zeeland reisblogs

Lees meer blogs

Contactverzoek Nieuw-Zeeland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Nieuw-Zeeland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Nieuw-Zeeland

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder