020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereis Nieuw-Zeeland

Je gunt je kind toch de wereld!

Op avontuur in machtig Nieuw-Zeeland met het gezin

De reistijd is lang en vanwege het tijdsverschil van 12 uur heeft u een aantal dagen nodig om in het ritme te komen. Maar als u er eenmaal bent dan is de prachtige natuur zo overweldigend dat het de lange reis meer dan waard is. Kinderen willen niet hele dagen in de auto zitten en omdat de afstanden relatief kort zijn is het heel prettig reizen. Bovendien biedt Nieuw-Zeeland zo’n verscheidenheid aan natuur en cultuur dat er heel veel variatie is en u continu wordt verrast.
Op het Noordereiland prachtige stranden, knijp je neus dicht bij de borrelende (en stinkende) mud pools, geisers en warmwaterbronnen en beklim de vulkanen.
Op het Zuidereiland met je voeten in de sneeuw op de gletsjer, spectaculaire berglandschappen en wandelen door het regenwoud. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Nieuw-Zeeland.

Wij geven dit cijfer voor
  • Prachtige natuur
  • Vriendelijke bevolking
  • Spotten van dieren
  • Familiekamers
  • Korte reisafstanden
  • Veel avontuur
  • Strandmogelijkheden
Meer ervaringen

Klantervaringen

Meer ervaringen

Contactverzoek Nieuw-Zeeland

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Nieuw-Zeeland reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

'Wat mij betreft het mooiste land ter wereld'

Directeur Simone van Travelnauts reisde in de meivakantie af naar Nieuw-Zeeland.

De reis er naar toe is even een ‘ding’, maar na twee nachten bijkomen in Auckland en na het ophalen van de auto begint ons reisavontuur en zijn we dit vergeten. Wat een land met overweldigende natuur! Teveel om kort over te schrijven, maar hier een greep uit al het moois van Nieuw-Zeeland.
Ga kanoën in het Abel Tasman park waar de zeehonden om uw kajak zwemmen. De echte avonturier vindt de meest vreemde actiesporten in Queenstown. Ga zwemmen aan de stranden van de Coromandel Peninsula en ontmoet dolfijnen bij de Bay of Islands.
Kortom een complete bestemming, waar u reist van hoogtepunt naar hoogtepunt. Een reis door Nieuw-Zeeland is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden maar voor de echte avontuurlijke activiteiten geldt wel vaak een minimumleeftijd.

Bekijk alle reizen

Onze top 3 familiereizen naar Nieuw-Zeeland

Bekijk alle reizen

Blijf op de hoogte van de mooiste verre familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder

Bel mij terug

Plan een vrijblijvend en informatief gesprek in met onze reisspecialisten. Wij adviseren u graag over onze familiereizen, de flexibele voorwaarden en veilig reizen.