Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Noorwegen

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Noorwegen

Wilt u graag een mooie reis naar Noorwegen maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Adembenemende bergen, wegen en fjorden in Noorwegen met kids

De meest lange kustlijn van Europa, diepe fjorden, gletsjers, moderne steden en een van de beste plekken ter wereld om het noorderlicht te aanschouwen. Noorwegen ligt op slechts 2 uur vliegen van Nederland, maar is voor velen een onbekend land waarbij men vaak denkt aan slecht weer. Noorwegen is allesbehalve een zon zekere bestemming, maar tijd om van de zon te genieten is er ook helemaal niet. Maak met het gezin een boottocht door fjorden, spot walvissen en orka’s, maak de mooiste wandeltochten, rijdt per trein door onherbergzame gebieden of bezoek een lokale boerderij in een verlaten gebied. Na een bezoek aan dit indrukwekkende land komt u gegarandeerd thuis met avontuurlijke verhalen. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk onze kindvriendelijke reizen naar Noorwegen. U kunt ook de inspiratiepagina’s van onze overige bestemmingen in Scandinavië bekijken.

Wij geven dit cijfer voor
  • Adembenemende natuur
  • Grote verscheidenheid aan activiteiten
  • Spotten van walvissen en orka’s
  • Slapen in een boomhut!
  • Sfeervolle verblijven
  • Korte vluchtduur
  • Zeer veilige bestemming
  • Geen tijdsverschil
Lees meer blogs

Reisblogs Noorwegen

Lees meer blogs

Contactverzoek Noorwegen

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Noorwegen reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Noorwegen

Bekijk alle reizen

Download Noorwegen reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Noorwegen allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder