Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familiereizen Spanje

Je gunt je kind toch de wereld!

Inspiratie Spanje

Wilt u graag een mooie reis naar Spanje maken met uw kinderen, maar u weet nog niet precies hoe u dit wilt invullen? Lees dan snel verder en laat u inspireren door onze familiereizen, leuke reisblogs en de verhalen en ervaringen van onze klanten.

Er is zoveel te zien en te doen in Spanje voor kids!

Een prettig Mediterraans klimaat, rijke geschiedenis, stranden, bergen, prachtige steden en de befaamde gastronomie: Spanje is een geliefde vakantiebestemming voor gezinnen. Met name de Canarische eilanden, Balearen en kustplaatsen als de Costa Brava en Costa del Sol worden veelvuldig bezocht, maar ook voor een stedentrip vol afwisseling is het in steden als Madrid, Valencia en Barcelona goed vertoeven. En vergeet ook niet de verschillende regio’s met elk een eigen karakter. In de regio Andalusië, met de Moorse paleizen, flamenco en witte bergdorpjes waant u zich in een heel andere wereld dan in het Baskenland, waar de inwoners een geheel eigen identiteit hebben en waar pittoreske dorpjes, natuur en badplaatsen elkaar afwisselen. Afwisseling alom in het gastvrije Spanje. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Spanje.

Wij geven dit cijfer voor
  • Leuke steden
  • Churros eten
  • Zoutvlaktes
  • Wandelen en fietsen in de bergen
  • Zwemmen
  • Wijngebied
  • Korte reisafstanden
  • Geen tijdsverschil

 

Lees meer blogs

Reisblogs Spanje

Lees meer blogs

Contactverzoek Spanje

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar Spanje reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19 Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar Spanje

Bekijk alle reizen

Download Spanje reisinspiratie

Bent u benieuwd wat Spanje allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws

Terug | Naar boven
Scroll verder