Trustpilot Travelnauts 020 52 89 333 SGR ANVR Calamiteitenfonds
Voorstel aanvragen

Familie rondreizen West Australië

Je gunt je kind toch de wereld!

Rondreis West Australië: rode landschappen, prachtige vergezichten en enorme natuurparken

Een rondreis West Australië heeft veel te bieden. In het noorden ligt het prachtige Kakadu, waar watervallen, panorama’s en rotsen met oude Aboriginal tekeningen elkaar afwisselen. Verken daarna het mooie strand van Cable Beach in Broome. Van de uitgestrekte natuur van Karijini National Park naar Monkey Mia, waar u wilde dolfijnen kunt voederen. Verken iets zuidelijker het prachtige Ningaloo Reef: u wandelt vanaf het strand slechts een klein stukje de zee in en verkent van hieruit dit onbekende maar zeer mooie koraalrif, met bijbehorende kleurrijke vissen en schildpadden. De kalkstenen rotspilaren van de Pinnacles vormen een andere highlight, om te eindigen in Perth; volgens velen Australiës meest ‘laid back’ stad. U kunt dit gebied afsluiten met relaxen aan één van de prachtige stranden, waar u op de valreep wat surflessen kunt inplannen om de echte ‘Ozzie lifestyle’ te ervaren. Bekijk al onze kindvriendelijke reizen naar Australië.

Wij geven dit cijfer voor
  • Zeer gevarieerd gebied
  • Relaxte bevolking
  • Avontuur in de woestijn
  • Het tropische noorden
  • Familiekamers
  • Vele activiteiten
  • Kindvriendelijk
  • Strandmogelijkheden
Bekijk alle reizen

Onze familiereizen naar West Australië

Bekijk alle reizen

Contactverzoek West Australië

Wilt u dit jaar of volgend jaar naar West Australië reizen, maar twijfelt u om nu een reisvoorstel aan te vragen of te boeken vanwege Covid-19? Laat dan uw gegevens achter. Wanneer veilig reizen weer mogelijk is, nemen wij contact met u op.

Lees meer blogs

Nog meer inspiratie

Lees meer blogs

Download West Australië reisinspiratie

Bent u benieuwd wat West Australië allemaal te bieden heeft? Vul dan hier uw gegevens in en download gratis een dosis reisinspiratie. Na het downloaden ontvangt u e-mails van ons. Uw gegevens zijn veilig en u kunt zich op elk moment afmelden.

Blijf op de hoogte van de mooiste familiereizen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons reisnieuws.

Terug | Naar boven
Scroll verder