Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Op zoek naar de Big 5 in Zuid-Afrika

Nieuwsbrief: 24-03-2019

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief per e-mail ontvangen? Aanmelden kan op onze homepage.

Met de kerstvakantie met uw gezin naar Zuid-Afrika? Wilt u kennismaken met de diversiteit, waarbij prachtige natuurgebieden worden afgewisseld met kindvriendelijke safari’s, malariavrije wildparken, pittoreske wijnstadjes en witte zandstranden? Dit is uw kans, Travelnauts heeft nog beschikbaarheid in de kerstvakantie! Of wilt u Zuid-Afrika en de Big 5 per camper ontdekken deze zomer? Kijkt u even met ons mee, wij hebben in deze periode een aantal mooie aanbiedingen.

Camper Special: Zuid-Afrika en Namibië

Dieren spotten vanuit uw eigen ‘huis op wielen’ en in slaap vallen met dierengeluiden op de achtergrond.. wie wil dat nou niet? Een camperreis biedt uw gezin vrijheid! Travelnauts kan u de volgende kortingen aanbieden:
Britz: 10% korting op campers in Zuid-Afrika. 12,5% korting op campers in Namibië. Geldig als u de camper ophaalt tussen 01 mei en 31 juli
Maui: 15% korting op campers bij een huurperiode tussen de 7 en 21 dagen. 20% korting op campers bij een huurperiode langer dan 21 dagen. Geldig als u de camper ophaalt tussen 01 juli en 31 augustus

Bekijk deze bijzondere reis.

Kerstvakantie met uw gezin in Zuid-Afrika

U begint uw vakantie in het bruisende Kaapstad met highlights als de Tafelberg en Kaap de Goede Hoop. Tijdens uw reis door de West-Kaap volgt u de beroemde Tuinroute. Excursiemogelijkheden zijn er in overvloed: van walvistochten tot canopytrips, van struisvogel-boerderijen tot grotten en surflessen: het kan allemaal! Hierna bezoekt u Addo Elephant Park, waar u op eigen gelegenheid op zoek kunt naar giraffen, zebra’s en de Big Five. Dit is een kennismaking met alle facetten van Zuid-Afrika waarbij kindvriendelijkheid, reisgemak, verscheidenheid en afwisseling hoog in het vaandel staan. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk deze bijzondere reis.

Reisspecialist Ingrid in Zuid-Afrika

Vandaag neemt Ingrid u mee naar het veelzijdige Zuid-Afrika. Ze bezocht Johannesburg, Hazyview en de prachtige panoramaroute met hoogtepunten als The Pinnacle Rock, God’s Window en Bourke’s Luck Potholes. Uiteraard bezocht ze ook het Krugerpark waar ze heel veel bijzondere dieren heeft gezien. In regio van het Krugerpark overnachtte ze zelfs in een waanzinnige boomhut en ging ze samen met de ranger op pad in het mooie Manyeleti Private Game Reserve. Benieuwd naar haar ervaringen?

Lees het volledige verslag.