Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Reisspecialist David in Panama

Onze reisspecialist David reisde in de meivakantie samen met zijn gezin af naar Panama. Hieronder leest u zijn ervaring.

‘De directe vlucht van een kleine 10 uur bracht ons naar een stad vol verrassingen, Panama City. Van de ene kant was Panama City een prachtig/authentiek en traditionele stad en aan de andere kant waren er wijken met de allure van Dubai. Erg mooi om te zien. 3 Volle dagen slenteren door de stad, wandelen door de nabij gelegen jungle,  fietsen, Panama kanaal en zwemmen. Hierna vlogen we naar David om van daaruit door te gaan naar Boquete met de koffieplantages, watervallen, rivieren en beekjes. Doordat Boquete hoger gelegen is, was het een heerlijke verkoeling na de warme stad.

Hierna zijn we naar Isla Palenque vertrokken voor een paar dagen heerlijk aan het strand. Het hotel, bestaande uit prachtige kamers direct aan zee, met zwembad en geweldige keuken was een super ervaring. Met onze twee kids was het een perfecte manier om de wat kortere meivakantie door te brengen!’

Ook een rondreis maken door Panama of in combinatie met Costa Rica? Bekijk ons kindvriendelijke reisaanbod op de Panama pagina!

 

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.