Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Reisspecialist Nicole in Costa Rica

Onze reisspecialist Nicole reisde af naar het avontuurlijke Costa Rica. Hieronder leest u haar ervaring.

‘Wat ben ik positief verrast over deze bestemming! Deze zomer kreeg ik de kans om op uitnodiging van het verkeersbureau van Costa Rica om het vliegtuig te pakken en een week in de geweldige land te vertoeven. Met een groep van tien personen hebben wij in acht dagen de Caribische kust van Costa Rica ontdekt.

We begonnen in Tortuguero, wat voor mij en zeker voor vele andere reizigers al het hoogtepunt van de reis was. Wat een prachtige omgeving met een lagune aan de ene kant en het strand aan de andere kant van de lodge. Hier zagen wij in een korte tijd verschillende dieren zoals luiaards, apen, krokodillen en leguanen. Tortuguero is zeker een must-do wanneer u dit land bezoekt. Vervolgens zijn wij door gereden naar Sarapique om een nachtwandeling te maken in een van de vele natuurreservaten die Costa Rica rijk is. Op weg naar Puerto Viejo, maken wij nog een raft excursie. Super toffe ervaring om ook met kinderen te ondernemen. Puerto Viejo was een gezellig plekje om even tot rust te komen. Na Puerto Viejo was het alweer bijna tijd om het vliegtuig terug te nemen naar Nederland.

Ik weet zeker dat ik hier op korte termijn nog een keer naartoe zal gaan om de Pacifische kust te kunnen bezoeken.’

Ook een rondreis maken door Costa Rica of in combinatie met Amerika, Panama of Nicaragua? Bekijk ons aanbod op de Costa Rica pagina!

 

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.