Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Tips voor een stedentrip New York City

Gaat u een stedentrip maken naar New York City? Wij hebben een aantal tips om een rij gezet om alles uit de stedentrip te halen!

Centraal gelegen hotel

Om de reisafstanden van en naar het hotel zo kort mogelijk te houden raden wij aan om te kiezen voor een centraal gelegen hotel in Midtown Manhattan. Hoewel hotels in wijken als Queens en Brooklyn vaak voordeliger zijn, heeft u wel extra kosten voor het openbaar vervoer en bent u minimaal 30 tot 45 minuten onderweg naar de bekende bezienswaardigheden in Midtown Manhattan. De extra kosten en tijd worden gecompenseerd door een centraal gelegen hotel. Daarnaast is het voor kinderen ook fijn om na een drukke dag in een wereldstad als New York snel terug te zijn bij het hotel. Ook voor kleine kinderen is het fijn om ‘s middags nog even een uurtje te kunnen slapen zonder dat u heen en weer moet reizen.

Maak een rustige ‘planning’

We willen natuurlijk allemaal veel zien en doen in een wereldstad als New York City maar ons advies is om een rustige planning te maken. Plan niet te veel om te zien en doen op 1 dag, ga niet te veel dingen vooraf vastleggen en zorg vooral voor veel vrije tijd. Bekijk vooraf welke dingen u echt niet wil missen en maak daar een kleine planning van. Kies er bijvoorbeeld voor om niet meer dan 2 of 3 dingen vooraf te doen op een dag. De tijd gaat vaak sneller dan u denkt en voor u het door heeft bent u van de ene naar de andere plek aan het vliegen en rennen. Het is en blijf vakantie dus vrije tijd en rust mag niet ontbreken!

Koop een New York Pass

Bij de bekende bezienswaardigheden staan vaak lange rijen om een kaartje te kopen of om naar binnen te gaan. Vooral met kinderen is dit niet altijd leuk. Daarom is een New York Pass een aanrader. Er bestaan 3 verschillende soorten passen, bij allemaal voldoet u vooraf een aantal bezienswaardigheden en bent u vaak in totaal goedkoper uit. Nog meer voordelen van een New York pass:

– Er zijn bij de bezienswaardigheden speciale wachtrijen zodat u bijna niet hoeft te wachten
– U krijgt vaak korting op andere bezienswaardigheden
– Geen verrassende entreekosten ter plaatsen meer

Heeft u een reis of verblijf in New York City via Travelnauts geboekt? Vraag dan gerust naar de verschillende mogelijkheden en prijzen van deze passen.

 

Wilt u een stedentrip maken naar New York? Bekijk eens deze voorbeeld reis of bekijk al onze familiereizen naar Amerika.

Volg Travelnauts op Facebook & Instagram
Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.