Nieuws

Je gunt je kind toch de wereld!

Camperreis Oost-Amerika met kinderen

Met de camper door Oost-Amerika

New York is het gebruikelijke beginpunt van een rondreis door het Noordoosten van de Verenigde Staten. Het is de regio die de bakermat van de Verenigde Staten vormde. Waar bij Cape Cod de eerste pioniers aan land kwamen is Washington D.C. nu één van de belangrijkste steden van het land geworden.

In het noordoosten van de Verenigde Staten vindt u een afwisseling tussen grote steden zoals New York, Boston, Washington D.C. en Philadelphia. Stuk voor stuk belangrijke steden uit de geschiedenis van het land. Daarnaast kent de regio ook prachtige natuurgebieden. Wat dacht u van de Niagara Falls? Of het Allegheny National Forest wat vooral in de herfstmaanden mooi kleurt? Of de prachtige bergen van het Green- en White Mountain National Forest?

Dankzij het ruime aanbod in variatie is deze regio zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. In de steden bezoekt u de vele bekende en belangrijke bezienswaardigheden die u afwisselt met ontspanning in de natuur en leuke, spannende en actieve excursies.

Voordeel camperreis in Oost-Amerika

Wie droomt er niet van een stoere roadtrip per camper door het westen van Amerika? Wij hebben de voordelen van een camperreis voor gezinnen op een rij gezet.

Uitleg ophalen/inleveren van camper

Het ophalen en inleveren van de camper gaat over het algemeen vrij hetzelfde bij de verhuurmaatschappijen. Vaak zit er alleen verschil in de tijden en of er wel of geen vervoer naar het verhuurstation is inbegrepen.

Veelal kunt u de camper ophalen in de middag. Na de benodigde papierwerk krijgt u van een medewerker van de verhuurmaatschappij de sleutel van uw camper. Samen met de medewerker loopt u een rondje om de camper en krijgt u de nodige uitleg over onder andere het besturen van de camper, het gebruik van de generator en het vullen en legen van de watertanken.

Erg fijn om meteen bij ophalen te doen is de koffers leeg te halen en de camper in te richten. Zo kunt u bij aankomst op de eerste ‘campsite’ meteen gaan genieten. Na het inrichten van de camper kunt u op pad. Bezoek onderweg naar de eerste overnachtingslocatie de Walmart (supermarkt) om boodschappen te doen voor de eerste dagen.

Het inleveren van de camper gebeurt in de ochtend. Zorg dat u de koffers de avond voor het inleveren al heeft ingepakt. De camper dient schoon ingeleverd te worden, dit kunt u uiteraard bij aankomst bij het verhuurstation nog doen. Een medewerker bij het verhuurstation controleert de camper en neemt de sleutels van de camper weer in.

De 5 leukste tips en activiteiten met kinderen tijdens de camperreis

Door de afwisseling tussen steden en natuurparken zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Wij hebben de 5 leukste activiteiten voor gezinnen met kinderen op een rij gezet.

  1. Beginnen of eindigen in New York is natuurlijk een absolute aanrader. Een trip naar de ‘The Big Apple’ staat garant voor cultuur, spanning en avontuur. Bezoek Times Square, het Vrijheidsbeeld, ga shoppen op Fifth Avenue en maak een fietstocht door Central Park. De stad heeft veel te bieden voor jong en oud.
  2. Washington D.C., de hoofdstad van Amerika mag natuurlijk niet overgeslagen worden. Wandel langs de mooie National Mall, die de hele stad doorkruist en die de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad met elkaar verbindt. Het Capitool, het Witte Huis en de gedenkplaatsen van Lincoln en Jefferson zijn enkele van de ‘must sees’ in deze stad.
  3. Duik in de geheimzinnige wereld van de Amish; een geloofsgemeenschap van protestantse immigranten uit Duitsland en Zwitserland. De aanhangers leven nog steeds volgens oude tradities en wijzen alles wat modern of luxe is af. Een bezoek aan deze regio is erg bijzonder en zeer leerzaam.
  4. Nabij Ellicottville vindt u een leuk klim- en klauterpark. Bij Sky High Aerial Adventure Park klimt u samen met de kinderen van boomtop naar boomtop. Vanaf de grond wordt u begeleid door aanwijzingen van het personeel. Erg leuk en spannend voor de kinderen!
  5. Maak vanuit Cape Cod een indrukwekkende walviscruise naar de Stellwagen Bank National Marine Sanctuary. Hier zijn de favoriete voedselgronden van de walvis. Een walvistour is een onvergetelijke ervaring en vooral in de zomermaanden zijn de walvissen goed te spotten.
Voordelen waarom bij Travelnauts boeken

Samen met uw kinderen verre reizen maken. Hen kennis laten maken met andere landen en culturen. Met onbekende steden, dieren en natuur. Dat maken wij graag mogelijk. Travelnauts heeft jarenlange ervaring in het organiseren van kindvriendelijke vakanties. Elke familiereis wordt afgestemd op uw individuele wensen. En die van uw kinderen natuurlijk. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van het grote avontuur.

Waarom kiest u voor een Travelnauts familiereis:

Ook een familiereis per camper door Oost-Amerika maken? Bekijk onze camperreis naar Oost-Amerika.

Blijf op de hoogte

Wilt u graag op de hoogte blijven van de mooiste familiereizen naar Oost-Amerika en andere bestemmingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwbrief.

Wilt u verder lezen, leuke reistips en foto’s bekijken, op de hoogte blijven van aanbiedingen en de reiservaringen van andere avontuurlijke gezinnen volgen?
‘Like’ ons dan op Facebook & volg ons op Instagram.

    

Of maak meteen een afspraak met een reisspecialist!

Wij vonden het een geweldige reis die precies aan onze verwachtingen heeft voldaan. Een zeer actieve vakantie is het geworden, heel afwisselend met steden en natuurparken.

Familie Schnoor