Je gunt je kind toch de wereld!

Aruba met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Aruba ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Aruba voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Aruba met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Aruba

Ontdek Aruba met kids


Voorstel aanvragen

Aruba met kinderen

Travelnauts geeft Aruba met kinderen een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Aruba naar kids, en aan de heerlijke stranden. Daarnaast biedt Aruba veel activiteiten voor uw kids in de kindvriendelijke resorts. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: er is een groot aanbod aan familie verblijven. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Aruba, een levendig en vriendelijk eiland

Op Aruba vindt u naast de vele entertainment, (luxe) hotels, winkels en casino’s. ook nog ongerepte natuur. Het karakteristieke landschap is gevarieerd met grillige rotsformaties, imposante cactussen en de vele door de wind gevormde Divi divi bomen. Verblijven in Aruba met kinderen heeft verder vele mooie stranden, prachtige koraalriffen en zeer goede duiklocaties. Deze rijkdom, plus een zeer aangename temperatuur maken van Aruba een bijzonder geliefd vakantiebestemming met kinderen.