Je gunt je kind toch de wereld!

Belize met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Belize ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Belize voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Belize met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Belize

Ontdek Belize met kids


Voorstel aanvragen

Belize met kids

Travelnauts geeft Belize een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de uitgestrekte stranden en prachtige riffen om te snorkelen voor de kids. Er zijn vele onontdekte eilanden en de kids kunnen cultuur opsnuiven bij de Maya tempels. Ook een voordeel: Belize heeft een relaxte Caribische vibe. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Het kleine Belize heeft veel in huis

Belize wordt voor 45% bedekt door tropisch oerwoud, een kustlijn van 280 km met meer dan 200 fantastische eilandjes. Hierdoor is het een walhalla voor kinderen die van de onderwaterwereld houden. Het westen en zuiden van Belize is bergachtig en naast een grote diversiteit aan vogels, kun je hier de oude Maya cultuur met de kids ontdekken. Belize biedt echter nog veel meer. De vele rivieren, grotten en onderaardse gangen die zijn te bezoeken. Kortom, Belize is de ultieme bestemming voor gezinnen met kinderen die actief en avontuurlijk zijn en vooral willen genieten van dit bijzonder groene land.