Je gunt je kind toch de wereld!

Bonaire met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Bonaire ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Bonaire voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Bonaire met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Bonaire

Ontdek Bonaire met kids


Voorstel aanvragen

Bonaire met kids

Travelnauts geeft Bonaire een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Bonaire naar kids, en aan de heerlijke stranden. Daarnaast biedt Bonaire veel activiteiten voor uw kids in de kindvriendelijke resorts. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: er is een groot aanbod aan familie verblijven. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Bonaire, ervaar hier de serene rust en ongerepte natuur

Bonaire biedt u een ontspannen en rustige sfeer met een uiterst vriendelijke bevolking. Langs de kusten treft u ware onderwaterparken met koraalriffen en exotische tropische vissen. Bonaire is daarom een walhalla voor duikers en snorkelaars. De beschutte Baai van Kralendijk leent zich ook uitstekend voor zeilen. En vergeet de felroze flamingo’s niet, ze gebruiken Bonaire als grootste broedplaats ter wereld.