Je gunt je kind toch de wereld!

Curaçao met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Curacao ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Curacao voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Curacao met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Lees meer over Curaçao

Ontdek Curaçao met kids


Voorstel aanvragen

Curacao met kids

Travelnauts geeft Curacao een 9 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de vriendelijke houding in Curacao naar kids, en aan de heerlijke stranden. Daarnaast biedt Curacao veel activiteiten voor uw kids in de kindvriendelijke resorts. Van de kleintjes tot de 17-18-jarigen. Ook een voordeel: er is een groot aanbod aan familie verblijven. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Curacao, klein Nederland in de tropen

Dushi Curacao biedt u een heerlijk klimaat en prachtige stranden. Ontdek de strandgebieden, meestal bestaande uit kleinere, beschutte stranden en baaien, alsook de historische landhuizen en natuurgebieden per huurauto.
Curacao is ook bij uitstek geschikt om te genieten van de onderwaterwereld. Er zijn vele mooie snorkel- en duiklocaties. Tel hier het lekkere eten en de vriendelijke bevolking bij op. Kortom Curacao heet u graag welkom met de kinderen.