Ecuador met kinderen

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Ecuador ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Ecuador voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Ecuador met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Bekijk reizenReisinspiratieVoorstel aanvragen

Ontdek Ecuador met kids

Rondreis Ecuador met kinderen

Travelnauts geeft Ecuador een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote diversiteit aan avontuurlijke activiteiten, reismogelijkheden en bezienswaardigheden met kinderen vanaf circa 7 jaar. Daarnaast biedt Ecuador prachtige natuur en vele dieren, die de vakantie voor uw kids erg bijzonder maken. Ook een voordeel: Quito is non-stop te bereiken. Wel zo prettig als u met kinderen reist.

Ecuador, klein en compact en met enorme diversiteit

Ecuador is een heel veelzijdig land in het Andes gebied van Zuid-Amerika. Gelegen op de evenaar en dit geeft het gehele jaar een warm klimaat. Watervallen in de Amazonejungle, hoge bergen in de Andes, rommelende vulkanen met besneeuwde toppen, prachtige natuurparken, koloniale steden en heerlijke zandstranden, Ecuador heeft het allemaal. De zeer vriendelijke en gastvrije lokale bevolking maakt Ecuador tot een geliefd vakantieland met uw kinderen.