Georgië met kinderen

Je gunt je kind toch de wereld!

Gezinsreis Georgië op maat

Zie hier ons aanbod familiereizen naar Georgië ter inspiratie. Uw reis wordt geheel op maat gemaakt. We hebben persoonlijk contact over uw wensen en stellen de allermooiste familiereis naar Georgië voor uw gezin samen. Wij zijn dé expert in reizen naar Georgië met kinderen, dus u kunt op ons rekenen.

Georgië met kids

Travelnauts geeft Georgië een 8 voor kindvriendelijkheid, en dat is niet voor niets! Denk aan de grote verscheidenheid aan activiteiten, de korte vluchtduur en de vriendelijke/gastvrije houding van de Georgiërs. Het is een makkelijk land om als gezin rond te reizen. Zeker voor de wat actievere gezinnen is Georgië een must om naartoe te gaan!

Avontuur in Georgië

Ga samen met uw kinderen naar Georgië, een prachtig land midden in het Kausasus gebergte. Een avontuur waarbij u de rijke cultuur van Georgië gaat ontdekken, sportieve buitenactiviteiten kunt ondernemen en heerlijk kunt rondstruinen in de pitoreske dorpen. Georgië ligt op slechts 4,5 uur vliegen van Nederland, maar u komt toch in een totaal andere wereld terecht. Na een bezoek aan dit indrukwekkende land komt u gegarandeerd thuis van een avontuurlijke familiereis.